Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Fassbind Eau de Vie „ Rigi Kirsch ” Swiss fruits brandy by 43% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: DE006746
Pálenky z ovoce
Typ: Třešně
Fassbind Eau de Vie „ Rigi Kirsch ” Swiss fruits brandy by 43% vol.  0.70 l
značka: Fassbind
DPH: 21%
bez DPH: 1 313,22 Kč
s DPH: 1 589,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, který si mistři palírníci předávají z generace na generaci, ze švýcarského ovoce vybíraného dle těch nejpřísnějších měřítek.

Třešně pochází z regionu Rigi a sklízí se v červnu a červenci, když jsou zcela zralé. Po pomalé fermentaci se dvakrát destilují a pálenka následně dva roky odpočívá v tancích z nerezové oceli,

Má delikátní zralé ovocné aroma se sladkými tóny mandlí a třešňového džemu s dotekem čokoládové pěny a bílého pepře. V chuti je elegantní, aromatická a vyvážená, s tóny šťavnatých třešní a dotekem marcipánu.
K tomuto zboží doporučujeme:
Borovička „ Jager ” original Slovakian herbal liqueur 37.5% vol.  0.50 l

Borovička „ Jager ” original Slovakian herbal liqueur 37.5% vol. 0.50 l

Borovička Jager. Prvotřídní slovenská Borovička z produkce Old Herold. Tato borovička Vás příjemně p...

246,28 Kč
298,00 Kč s DPH
 
  
Sudličkova Slivovice dárková czech fruits brandy 50% vol.  0.50 l

Sudličkova Slivovice dárková czech fruits brandy 50% vol. 0.50 l

Je to čistá pálenka, která je charakteristická svojí vůní. Vyrobena je z kvalitních vyzrálých švest...

576,86 Kč
698,00 Kč s DPH
 
  
Hruškovice „ Williams ” Moravian pear brandy Rudolf Jelínek 42% vol.    0.05 l

Hruškovice „ Williams ” Moravian pear brandy Rudolf Jelínek 42% vol. 0.05 l

Odrůda hrušek Williams je přímo předurčena k výrobě nejaromatičtější hruškovice. Má skutečně výsadní...

61,16 Kč
74,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru