Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Professor Cornelius Ampleforth´s „ Rumbullion Summer Fruit Cup ” English liqueur 31.2% vol. 0.50 l

zvolili jste ...
kód: RU025640
Pálenky likérové
Professor Cornelius Ampleforth´s „ Rumbullion Summer Fruit Cup ” English liqueur 31.2% vol. 0.50 l
značka: Professor Cornelius Ampleforth´s
DPH: 21%
bez DPH: 642,98 Kč
s DPH: 778,01 Kč
DO KOŠÍKU   
Summer Fruit Cup je v podstatě zahradní párty, radost naplněná sluncem. Aby to mohli udělat, macerují a následně vakuově destilují čerstvé jahody, okurky, pomeranče a mátu, aby zajistili optimální extrakci chuti, poté je smíchají s naším Bathtub Gin, směsí sladkých italských vermutů a špičkovým triple sec likérem, plus některé bylinky a koření.

Nos: Hluboký a komplexní s bohatým kořením, pomerančovým sirupem, sušenými meruňkami a kakaem. Pak mají své slovo studené destilované rostliny, zejména čerstvá okurka, ale má to svou roli máta, jahoda a pomeranč.
Chuť: Intenzivní, ale s nádhernou čerstvou mátou a zejména jahodovou.
Dokončení: Hladké a dlouhé s mátou, pomerančem, okurkou a nádhernou jahodou.
K tomuto zboží doporučujeme:
-32%
Eckes „ Edelkirsch ” German kirsch liqueur 20% vol.  0.50 l

Eckes „ Edelkirsch ” German kirsch liqueur 20% vol. 0.50 l

likér

139,67 Kč
169,00 Kč s DPH
 
  
Bitter Truth „ Elixier ” German bitter herbal digestive liqueur 30% vol.  0.50 l

Bitter Truth „ Elixier ” German bitter herbal digestive liqueur 30% vol. 0.50 l

Elixier je hořký likér na bázi alpských bylin, nicméně nabízí daleko více. Je ideální pro použití k...

461,16 Kč
558,00 Kč s DPH
 
  
After Shock „ Red ” Canadian cinnamon liqueur 30% vol.  0.50 l

After Shock „ Red ” Canadian cinnamon liqueur 30% vol. 0.50 l

After Shock Red je kanadský likér s příchutí skořice produkovaný společností Jim Beam od roku 1997.

287,60 Kč
348,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru