Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” gift box Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: DE006730
Pálenky z ovoce
Typ: Hrušky
Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” gift box Swiss aged fruits brandy 40% vol.  0.70 l
značka: Fassbind
DPH: 21%
bez DPH: 1 130,58 Kč
s DPH: 1 368,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Tento ušlechtilý, pečlivě destilovaný a vyzrálý ovocný destilát z hrušek Williams zaujme nezaměnitelnou vůní tohoto ovoce.
Hrušeň Williams se pěstuje ve Švýcarsku v kantonu Valais a je jednou z nejoblíbenějších odrůd hrušek. Pro své silné a přesto elegantní aroma je ideální pro výrobu hruškovice.

Čerstvě vypálená hruškovice Williams nejprve minimálně dva roky odpočívá v nerezových tancích a poté zraje v dubových sudech 14 až 18 měsíců. Po dokončení procesu zrání je hruškový destilát dále zušlechťován domácím bonficateur, aby získal nádherné aroma a jemnou sladkost, díky nimž je tento Vieille Poire tak jedinečný.
K tomuto zboží doporučujeme:
-15%
Mirabelkovice „ Mirabelle ” moravian fruits brandy Rudolf Jelínek 42% vol.  0.50 l

Mirabelkovice „ Mirabelle ” moravian fruits brandy Rudolf Jelínek 42% vol. 0.50 l

Pálenka z mirabelek vás překvapí svou jemnou vůní i chutí. Tato neobvyklá pálenka vzniká ze zdravých...

328,93 Kč
398,01 Kč s DPH
 
  
Žufánek „ Mead Base ” Czech absinth by distillery Žufánek 65% vol.  0.50 l

Žufánek „ Mead Base ” Czech absinth by distillery Žufánek 65% vol. 0.50 l

Mead Base absinthe je absintová specialita, která se v běžné produkci ještě neobjevila. Místo běžně...

1 651,24 Kč
1 998,00 Kč s DPH
 
  
Sudličkova Hruškovice czech fruits brandy 50% vol.  0.70l

Sudličkova Hruškovice czech fruits brandy 50% vol. 0.70l

Je charakteristická svou chutí čerstvých hrušek. Postup výroby je podobný jako u slivovice. Tuto hru...

634,71 Kč
768,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru