Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Lustau „ Rosso ” Spanish vermouth 15% vol. 0.75 l

zvolili jste ...
kód: VER02010
Dezertní vína
Vermuty - kořeněná vína
Typ: Rosso
Lustau „ Rosso ” Spanish vermouth 15% vol.  0.75 l
značka: Lustau
odrůda: Červená
DPH: 21%
bez DPH: 477,69 Kč
s DPH: 578,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Vermut Lustau je výsledkem obnovení tradice výroby vermutu ve španělské oblasti Jerez a znovuoživení staré receptury. Jeho tajemství se skrývá v komplexním a vyváženém spojení sherry a vybraných botanicals. Pro výrobu červeného vermutu se používá suché sherry amontillado a sladké, sametové sherry Pedro Ximénez.
Z botanicals receptura obsahuje například pomerančovou kůru, hořec, anděliku, koriandr a pelyněk. Vermut Rojo má sladké aroma zralého ovoce, citrusů a bylin na dřevitém a lehce kouřovém základu. Hořký závěr je doprovázen jemnou, výrazně ořechovou dochutí.

Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.
K tomuto zboží doporučujeme:
Carpano „ Antica Formula ” metal box ancient Italian vermouth 16.5% vol.  1.00 l

Carpano „ Antica Formula ” metal box ancient Italian vermouth 16.5% vol. 1.00 l

Již v roce 1786 vytvořil muž jménem Benedetto Carpano nápoj Antica Formula, tím odstartovat produkc...

717,36 Kč
868,01 Kč s DPH
 
  
Dolin „ Dry ” french vermouth de Chambéry 17.5% vol.     0.70 l

Dolin „ Dry ” french vermouth de Chambéry 17.5% vol. 0.70 l

Dolin Vermut je dlouhodobým meřítkem pro francouzské vermuty. K jeho vyrobě se používají vyníkající ...

246,28 Kč
298,00 Kč s DPH
 
  
-15%
Mancino „ Bianco ambrato ” original Italian vermouth 16% vol.  0.75 l

Mancino „ Bianco ambrato ” original Italian vermouth 16% vol. 0.75 l

Výjimečné řemeslný vermut ve směsi z těch nejlepších ingrediencí í, klasický recept inspirovaný svě...

453,72 Kč
549,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru