Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Staroplzenecký Czech absinth by L´or special drinks 64% vol. 0.50 l

zvolili jste ...
kód: AB000920
Pálenky tradiční
Absinth
Staroplzenecký Czech absinth by L´or special drinks 64% vol.   0.50 l
značka: L´or special drinks
DPH: 21%
bez DPH: 411,57 Kč
s DPH: 498,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Jedná se o vynikající druh Absintu připravovaného dle staré receptury datované do období Napoleonské Francie.
Staroplzenecký Absint obsahuje thujon, který je získáván macerací pelyňku v obilném lihu. Macerace je jednou z nejvhodnějších metod, jak získat ty nejlepší chuťové a aromatické vlastnosti z bylinné směsi. V porovnání s ostatními druhy Absintu vyráběného v České republice, obsahuje Staroplzenecký absinth největší množství thujonu, konkrétně 10 mg/l.
Absint je možné použít pro míchání nejrůznějších koktejlů.
K tomuto zboží doporučujeme:
-33%
Petit frere „ Pure ” Czech absinth by L´or special drinks 58% vol.   0.05 l

Petit frere „ Pure ” Czech absinth by L´or special drinks 58% vol. 0.05 l

unikátní výrobek Absinthe Petit Frére. Vlastně nejedná se o výrobek, ale o výrobky. Jsou to bratři ...

81,82 Kč
99,00 Kč s DPH
 
  
Bartida czech Absinth 60% vol.  1.00 l

Bartida czech Absinth 60% vol. 1.00 l

Absint originální bohémský absint vyrobený macerací pelyňku, anýzu a fenyklu v nejkvalitnějším mora...

552,07 Kč
668,00 Kč s DPH
 
  
Rodnik´s „ Classic ” premium Spanish Absinth 70% vol.   0.70 l

Rodnik´s „ Classic ” premium Spanish Absinth 70% vol. 0.70 l

Absinth - nahořklá lihovina s velice zajímavou historií, jejíž název je odvozen od hlavní chuťové s...

386,78 Kč
468,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru