Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Williamine Swiss pear brandy Louis Morand & CIE 43% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: DE001600
Pálenky z ovoce
Typ: Hrušky
Williamine Swiss pear brandy Louis Morand & CIE 43% vol.  0.70 l
značka: Louis Morand
DPH: 21%
bez DPH: 973,55 Kč
s DPH: 1 178,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Základní surovinou hruškovice pálenky jsou máslové hrušky odrůdy Williams, které jsou pěstovány v údolí řeky Rhôny, kde díky optimálním klimatickým podmínkám a složení půdy dosahují špičkové kvality.
Po ruční sklizni začínající v polovině srpna jsou po vytřídění jen zralé, sladké a nepoškozené hrušky rozdrceny na kašovitou hmotu /pyré/ a dochází k fermentaci. Po jejím ukončení je prováděna dvojitá destilace a pálenka prochází několika filtracemi. Jen pro zajímavost na 1 litr 50 % hruškovice od Moranda je zapotřebí 12,5 - 13,5 kg přetříděných hrušek.
Nám se výrobek představuje jako výjimečná pálenka, která je nezaměnitelná svojí vůní a jemnou, dlouhotrvající a lahodnou dochutí čerstvých hrušek v ústech.
Optimální teplota k servisu :8° C - 12° C
K tomuto zboží doporučujeme:
-41%
bez fotky

Imp.Královská Borovička 37.5%0.70l

131,40 Kč
158,99 Kč s DPH
 
  
Sudličkova Ořechovka dárková czech nuts liqueur 30% vol.  0.50 l

Sudličkova Ořechovka dárková czech nuts liqueur 30% vol. 0.50 l

Má příjemně nahořklou chuť. Je vyrobena ze směsi kvalitních vlašských ořechů, koření a destilátu. M...

411,57 Kč
498,00 Kč s DPH
 
  
Radlík Višňovice  45% vol.  0.50 l

Radlík Višňovice 45% vol. 0.50 l

Stále vzácnější destilát s originální vůní a hebkou kořenitou chutí s oříškovým závěrem. Řízené kvaš...

469,42 Kč
568,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru