Výroba Tennessee Whiskey - zde není určena dominantní obilovina, nicméně zatím je to kukuřice. Od bourbonu se liší závěrem výrobního postupu, který se nazývá Lincoln County Process. Je to metoda zjemňování výrobku, kdy se produkt filtruje přes 3 metry vysoký sloupec dřevěného uhlí z cukrového javoru, čímž do výroby vstupuje další činitel. Každé kapce trvá 4 až 10 dní než celým sloupcem proteče.
Výroba alkoholu většinou přesně odráží zákon, Tennessee whiskey se jednalo o tyto nejdůležitější body:
Tennessee whiskey se řídí podle všech pravidel výroby Bourbonu, ale vkládá navíc ještě jeden krok mezi procesy destilace a zrání.
Tento chutný bourbon je dílem American Eagle, destilovaného z kaše 84% kukuřice, takže si můžete b...
Big Moustache Rye Whisky byla destilována z 95 % žita a 5 % sladového ječmene a zrála 2 roky a 5 měs...
Big Moustache American Single Malt je jednosladová whisky vyrobená z ječmene destilovaného ve sloupc...
Joe Got A Gun destiloval, nechal zrát a stáčel do lahví Mike Williams v Maury County ve státě Tenne...
Joe Got A Gun destiloval, zraje a plnil do lahví Mike Williams v Maury County, Tennessee, USA. St...