Výroba Tennessee Whiskey - zde není určena dominantní obilovina, nicméně zatím je to kukuřice. Od bourbonu se liší závěrem výrobního postupu, který se nazývá Lincoln County Process. Je to metoda zjemňování výrobku, kdy se produkt filtruje přes 3 metry vysoký sloupec dřevěného uhlí z cukrového javoru, čímž do výroby vstupuje další činitel. Každé kapce trvá 4 až 10 dní než celým sloupcem proteče.
Výroba alkoholu většinou přesně odráží zákon, Tennessee whiskey se jednalo o tyto nejdůležitější body:
Tennessee whiskey se řídí podle všech pravidel výroby Bourbonu, ale vkládá navíc ještě jeden krok mezi procesy destilace a zrání.
Jemná, sto let stará receptura bílé hladké whisky s kouřovým nádechem.
Ochucená blendovaná whisky Ole Smoky moonshine s příchutí amerického „Apple pie"". Jemné spojení mle...
Vůně je v tónech pečené kukuřice a bílého pepře. Chuť je měkká a kulatá, zpočátku se sladkými tóny ...
Tato silně kouřová blendovaná whisky moonshine s dokonale jemným začátkem ve stylu Harley-Davidson R...
Ochucená blendovaná whisky Ole Smoky moonshine s příchutí amerického „Apple pie“. Jemné spojení mlet...
Ochucená blendovaná whisky Ole Smoky s příchutí skořice. Na začátku výrazná a příjemně štiplavá, na...
Ochucená blendovaná whisky Ole Smoky s příchutí citrónu. Kyselá úžasná směs, která kombinuje naší b...
Skvěle vyvážený, osvěžující moonshine. Vůně šťavnatých sladkých broskví dokonale podtrhávají kouřov...
Ochucená blendovaná whisky Ole Smoky moonshine s tropickou příchutí ananasu, který je známkou pohos...
Ochucená blendovaná whisky Ole Smoky s příchutí dýňového koláče. S nádechem skořice, muškátu a vani...