Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

il Borro

Vinice jsou vysazeny v hustotě 4,500 révy na hektar a v průměrné výšce 300 metrů nad mořem. "Vendage" (doslovně sklizeň hroznů) se koná koncem srpna. Každá rostlina produkuje až 1 kg hroznů nebo 4500 kg hroznů na hektar, což představuje přibližně 3000 litrů vína.

Hrozny se sklízejí, oddělují a třídí ručně, pak se lisují a gravitačně přivádějí do vinných nádrží. Každá odrůda hroznů se zpracovává individuálně.
V první den fermentace během vinifikace se z nádrží odstraňuje 10 až 20% kapaliny, aby se zvýšila koncentrace. Macerace, proces, kterým se celé hrozny fermentují v prostředí bohatém na oxid uhličitý před rozdrcením, trvá 22 dní v nádržích z nerezavějící oceli při teplotě 28 ° C.

Posledním stupněm je alkoholové kvašení, které trvá průměrně zhruba 10 dní, po kterém se víno dekantuje do sudů.
Z těchto starších sudů je víno propuštěno do nových sudů Allier Oak, což je postup, známý jako regály. Po malolaktické fermentaci (jsme nyní až do poloviny listopadu), odrůdy hroznů jsou smíchány Vigneronem, výrobcem vín. Víno se pak nechá zralé v sudech po dobu nejméně 18 měsíců, po které je filtrováno a baleno. Vína zůstávají v našich sklepech dalších 8 měsíců, aby se dosáhlo konečného dozrávání.

Oficiální stránky vinařství: www.ilborro.it/en/index

 

 

Nebyly nalezeny žádné položky.
 
Vaše příspěvky
Dominick
Really when someone doesn't be aware of after that its up to other viewers that they will assist, so here it happens. casino en ligne fiable Pl...

Dotty
What's up, after reading this remarkable article i am as well glad to share my familiarity here with colleagues. casino en ligne This site certa...

Brandie
Good article! We will be linking to this great post on our website. Keep up the good writing. casino en ligne I'm really impressed together with...

  Nahoru