Vybavena nejmodernější technologií pro optimální zpracování hroznů, vinařství také splňuje kritéria pro ekologickou certifikaci. Pouze a výhradně hrozny z rodinné farmy, Lugana a Valtenesi jsou zpracovány zde.
Tradice a inovace: to jsou principy, které jsou základem filozofie Pratello. Tradice se odráží ve jménech a použití původních odrůd hroznů (například Turbiana, Manzoni Bianco, Rebo, Groppello a Marzemino) a v souladu s pravidly přírody. Inovace na druhé straně spočívá ve výzkumu nejnovějších metod řízení vinic a technik vinifikace.
Vedle ocelových lahví existují lisy inertního plynu, centralizovaná regulace teploty pro jednotlivé nádrže a tangenciální filtrační systém. Jedná se pouze o několik zařízení používaných firmou, aby získala to nejlepší z hroznů.
Pro stárnutí společnosti Nero per Semper se používá 20 slov. Sudových dubových sudů; Mille1 je ve věku barrique a tonneaux. Tato oblast se také používá pro stárnutí vína po dobu přibližně 3-6 měsíců před označením. Dokončení oblasti je Brut Metodo Classico, vyrobené ve dvou verzích, bílé a růžové, které leží na kvasnici přibližně 24-36 měsíců.
Zařízení má několik etap provozu, z nichž nejdůležitější je plnění do lahví. Předtím se každá jednotlivá láhev vypláchne inertním plynem (dusíkem), aby se snížilo množství přítomného kyslíku. Tento krok umožňuje použít méně sulfitů jako konzervačních látek. Zátky jsou přísně přírodní korek s rovnoměrným rozdělením mikropórů. Každá lahvička je označena číslem šarže, která umožňuje sledovat celou cestu vína. Na konci procesu plnění do lahví se lahvičky nechávají zralé po dobu minimálně 3-6 měsíců předtím, než budou uvedeny do prodeje.
A to je právě tento kontakt s přírodou, který je jedním z potěšení Pratella: daleko od chaotického městského života, hosté mohou regenerovat a plně přijmout smyslovou a gastronomickou zkušenost penzionu se silnými vazbami na jeho území. Zůstat zde není jen synonymem pro relaxaci a blahobyt: u Pratella pochází velká část jídla a nápoje buď z vlastní farmy, nebo od místních producentů. Koncept "nulových potravinových mil" a péče o životní prostředí , v kombinaci s řízením rodiny, doplňuje obraz místa, kde si můžete dobít energii, ocitnete se a vychutnáte si autentické jídlo a víno.
Ale Pratello je víc než jen báječná prázdninová destinace, je to také farma, která dává veškeré své zdroje do ochrany a rozšiřování půdy. V době, kdy většina vybírá prostředky z dalekého místa, zde vše - naštěstí - je proti současnému. Pokud vynikající klima a úrodná půda umožňuje kultivaci zdravých potravin a nápojů, proč to ignorovat? A proto je Pratello vinařským podnikem s pestrou a zajímavou nabídkou vín. Je to také olivový mlýn, který produkuje extra panenský olej. Je to zeleninová zahrada a ovocný sad, je to krajina v nejvznešenější podobě, rostoucí stále rostoucí sortiment výrobků.
Bílé tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Riesling vypěstovaných na vinicích italské ...
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Rebo vypěstovaných na vinicích italské v...
Bílé tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Turbiana vypěstovaných na vinicích italské ...
Bílé tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Trebbiano di Lugana vypěstovaných na vinicí...
Růžové tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Groppello 50 %, Marzemino 20 %, Barbera 10 %...
Růžové tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Groppello 50 %, Marzemino 20 %, Barbera 10 %...