Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Naozaj důležitým bodem, kterým se chci dostat, je, že nejsme skupinou investorů, kteří se do toho shromáždili a vynaložili peníze na to, aby to dělali.  Jsme na tom uhlíkovém povrchuHeartland je to místo mezi vinicemi s nejlepším výhledem na stromy dásní. Když jsme se poprvé setkali s Heartlandem před všemi těmito lety, myšlenkou bylo přijmout to nejlepší australské ovoce, které by mohlo nabídnout a vytvořit vína rovnováhy a struktury s jedinečnou australskou identitou. Našli jsme čistý výraz této identity v Langhorne Creek. Od té doby zůstává hlavním zdrojem našeho ovoce.

Grant Tilbrook, Scott Collett a Ben Glaetzer tvoří páteř a založení Heartland Wines. Grant byl důležitou součástí pokračujícího úspěchu Scotta s Woodstock Wine Estate v McLaren Vale. Partnerství se zdálo být zřejmým pokrokem. Spolupráce dokázali vytvářet společné sny rychleji a lépe. Grant byl jedním z prvních, kdo rozpoznal skutečný potenciál společnosti Ben a nebylo to dlouho předtím, než vytvořili plán na výrobu řady jedinečných a impozantních vín.

Langhorne Creek byla zřejmá destinace pro hrozny, které potřebovali. Ben vyrostl ponořený do potenciálu Langhorne Creek prostřednictvím práce strýce Johna Glaetzera. Nyní věděli, kde je to pravé ovoce, a oni jim pomohli získat přístup.

Scott Collett vysvětluje etos: "Chceme vyjádřit to nejlepší z těch hroznů a vinic, které můžeme bez toho, aby to bylo špatně, a víno a vinařství je o tom, že to nehrozí, necháme révu růst."

Vnímání, dovednosti, zdroje a přístup spojený k vytvoření Heartland. Jejich roky vytrvalosti, spolupráce a angažovanosti nám daly vína, která máme dnes, stejně jako přátelské přátelství, které si nikdo z nich nebude moci snadno dovolit.

Naši vinaři v práci

Někteří lidé jsou překvapeni, když zjistili, že hrozny z Langhorne Creek jsou kvaseny a zralé sto kilometrů daleko, ale pro nás to není jen přirozené; to je nejlepší řešení.

 

Barossa Vintners je první svého druhu. Koncipována jako moderní zařízení na výrobu vín s kapacitou vyrábět vína pro jadernou skupinu špičkových výrobců, jejichž sláva a poptávka rostla nad rámec jejich vinařských kapacit. Společnost Barossa Vintners, která byla dokončena v roce 1995, byla vyvinuta těmito vedoucími pracovníky v oblasti průmyslu, aby minimalizovala potřebné pracovní síly ve vinařství a co nejvíce přirozeně učinila vína. Přirozený sklon půdy umožňuje, aby vinařství bylo gravitačně napájeno a zabraňovalo drsnému čerpání hroznů a džusu.

V centru všeho je Ben Glaetzer, vinař v Barossa Vintners, se všemi možnými zařízeními a zdroji, které potřebuje k vytvoření vín, které chce.

Nebyly nalezeny žádné položky.
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru