Heartland je to místo mezi vinicemi s nejlepším výhledem na stromy dásní. Když jsme se poprvé setkali s Heartlandem před všemi těmito lety, myšlenkou bylo přijmout to nejlepší australské ovoce, které by mohlo nabídnout a vytvořit vína rovnováhy a struktury s jedinečnou australskou identitou. Našli jsme čistý výraz této identity v Langhorne Creek. Od té doby zůstává hlavním zdrojem našeho ovoce.
Grant Tilbrook, Scott Collett a Ben Glaetzer tvoří páteř a založení Heartland Wines. Grant byl důležitou součástí pokračujícího úspěchu Scotta s Woodstock Wine Estate v McLaren Vale. Partnerství se zdálo být zřejmým pokrokem. Spolupráce dokázali vytvářet společné sny rychleji a lépe. Grant byl jedním z prvních, kdo rozpoznal skutečný potenciál společnosti Ben a nebylo to dlouho předtím, než vytvořili plán na výrobu řady jedinečných a impozantních vín.
Langhorne Creek byla zřejmá destinace pro hrozny, které potřebovali. Ben vyrostl ponořený do potenciálu Langhorne Creek prostřednictvím práce strýce Johna Glaetzera. Nyní věděli, kde je to pravé ovoce, a oni jim pomohli získat přístup.
Scott Collett vysvětluje etos: "Chceme vyjádřit to nejlepší z těch hroznů a vinic, které můžeme bez toho, aby to bylo špatně, a víno a vinařství je o tom, že to nehrozí, necháme révu růst."
Vnímání, dovednosti, zdroje a přístup spojený k vytvoření Heartland. Jejich roky vytrvalosti, spolupráce a angažovanosti nám daly vína, která máme dnes, stejně jako přátelské přátelství, které si nikdo z nich nebude moci snadno dovolit.
Někteří lidé jsou překvapeni, když zjistili, že hrozny z Langhorne Creek jsou kvaseny a zralé sto kilometrů daleko, ale pro nás to není jen přirozené; to je nejlepší řešení.
Barossa Vintners je první svého druhu. Koncipována jako moderní zařízení na výrobu vín s kapacitou vyrábět vína pro jadernou skupinu špičkových výrobců, jejichž sláva a poptávka rostla nad rámec jejich vinařských kapacit. Společnost Barossa Vintners, která byla dokončena v roce 1995, byla vyvinuta těmito vedoucími pracovníky v oblasti průmyslu, aby minimalizovala potřebné pracovní síly ve vinařství a co nejvíce přirozeně učinila vína. Přirozený sklon půdy umožňuje, aby vinařství bylo gravitačně napájeno a zabraňovalo drsnému čerpání hroznů a džusu.
V centru všeho je Ben Glaetzer, vinař v Barossa Vintners, se všemi možnými zařízeními a zdroji, které potřebuje k vytvoření vín, které chce.
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 70 % Dolcetto a 30 % Lagrein vypěstovaných na...
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Cabernet Sauvignon, Shiraz, Dolceto a Lagre...
Bílé tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Verdelho 39%, Viognier 38% a Semillon 23% vypěs...