Claudio Corallo má 40 let zkušeností ve výrobě kávy a čokolády, pracující hlavně v Africe a na kratší dobu také v Latinské Americe (Bolívie).
V roce 1974, ve věku 23 let, se přestěhoval do Zairu a po několika letech práce v obchodu s kávou, získal své vlastní plantáže v centru země. Ve svých nejlepších letech se produkce pohybovala kolem 880 tun kávy té nejvyšší kvality.
Claudio vždy věřil, že jediný způsob, jak můžete udělat skvělé produkty, je, aby to bylo v souladu s životním prostředím, přírodou a lidmi, kteří tam žijí.
Jeho práce v Zairu a Svatý Tomáš a Princův je příkladná v tomto ohledu jak na svých vlastních plantážích, ale také s farmáři se kterými spolupracuje.
Konečným důkazem, že dobrá čokoláda nemusí být hořká. Naše 100 % kakaová hmota není nic přidáno nic...
Konečným důkazem, že dobrá čokoláda nemusí být hořká. Naše 100 % kakaová hmota není nic přidáno nic...
Konečným důkazem, že dobrá čokoláda nemusí být hořká. Naše 100 % kakaová hmota není nic přidáno nic...
Čokoláda s kandovaným zázvorem . Překvapivě svěží a překypující energií . Nejlepší čokoláda pro hork...
Čokoláda s kandovaným zázvorem . Překvapivě svěží a překypující energií . Nejlepší čokoláda pro hork...
Čokoláda s malými kousky nejlepší kandované pomerančové kůry . Tyto dva odlišné chutí se navzájem do...
Čokoláda s malými kousky nejlepší kandované pomerančové kůry . Tyto dva odlišné chutí se navzájem do...
Liberica káva jetéměř zaniklá odrůda kávy . Byla mnohem méně produktivní než Arabica a Robusta , a ...
Krystaly mořské soli které povýší chutě kakaa s pepřem. Pepř se pěstuje na naší plantáži v Terreiro ...
Rozinky s velmi vysokou kvalitou jsou nasáklé destilátem od jednoho z velkých vyrobců ""Master Disti...
První kousnutí je sladké a intenzivní . Kousky kakaových bobů smíchaných s čokoládou připomínají vůn...
První kousnutí je sladké a intenzivní . Kousky kakaových bobů smíchaných s čokoládou připomínají vůn...
První kousnutí je sladké a intenzivní s bohatou chuti kakaa.