Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Decanter

Chcete-li si plně vychutnat mladé víno, zvažte jejich otevření 8 - 12 hodin před konzumací pro provzdušňování nebo dekantujte víno, což zkracuje provzdušňovací proces. Hlavním prvkem konzervace ve víně je oxid uhličitý, který je integrován s vínem během první (alkoholové) fermentace. Dekantování snižuje množství oxidu uhličitého a "zrání" vína, což dovolí kytici rychleji se rozvíjet.

Na klíči se dekantované víno vyjadřuje vyšší úrovní ovoce v červených vínech a inklinuje k integraci a vyhlazení tříslovin. Při dekantaci mladých vín obraťte láhev přímo do dekantéru a nechte ji vniknout do nádoby, což umožňuje maximální aerace. Při dekantaci sedimentu starého vína pomalu nalejte víno do dekantéru, aniž byste museli opustit láhev.

Nebyly nalezeny žádné položky.
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru