Chcete-li si plně vychutnat mladé víno, zvažte jejich otevření 8 - 12 hodin před konzumací pro provzdušňování nebo dekantujte víno, což zkracuje provzdušňovací proces. Hlavním prvkem konzervace ve víně je oxid uhličitý, který je integrován s vínem během první (alkoholové) fermentace. Dekantování snižuje množství oxidu uhličitého a "zrání" vína, což dovolí kytici rychleji se rozvíjet.
Na klíči se dekantované víno vyjadřuje vyšší úrovní ovoce v červených vínech a inklinuje k integraci a vyhlazení tříslovin. Při dekantaci mladých vín obraťte láhev přímo do dekantéru a nechte ji vniknout do nádoby, což umožňuje maximální aerace. Při dekantaci sedimentu starého vína pomalu nalejte víno do dekantéru, aniž byste museli opustit láhev.
Jako pocta středoevropskému dědictví rodiny Riedel v Rakousku a Čechách vznikl dekantér Horn. Ve sku...
Svůdný dekantér Mamba, designovaný přímo Maximilianem J. Riedelem připomíná svým tvarem stejnojmenn...
Nápojové sklo německé značky Riedel v sobě spojuje více než 250 let tradice s moderními technologiem...
Nápojové sklo německé značky Riedel v sobě spojuje více než 250 let tradice s moderními technologiem...
Nápojové sklo německé značky Riedel v sobě spojuje více než 250 let tradice s moderními technologiem...
Tento ohromující, sofistikovaný a ručně foukaný dekantér z olovnatého křišťálu vznikl v roce 2014 j...
Limitovaná edice dekantéru Amadeo má stejně půvabný, lyrický tvar jako ostatní dekantéry. Dokonalé ...
Rok 2013 je podle čínského kalendáře rokem draka. Díky spirálovitému uspořádání dekanteru BOA jej lz...
Riedel představuje Ayam dekantér vytvořený speciálně při příležitosti 260. výročí založení Riedel Cr...
Nápojové sklo německé značky Riedel v sobě spojuje více než 250 let tradice s moderními technologiem...
Nápojové sklo německé značky Riedel v sobě spojuje více než 250 let tradice s moderními technologiem...
Nápojové sklo německé značky Riedel v sobě spojuje více než 250 let tradice s moderními technologiem...
Nápojové sklo německé značky Riedel v sobě spojuje více než 250 let tradice s moderními technologiem...
Funkčnost dekantéru Escargot tkví především ve dvojím provzdušnění vína. K prvnímu dochází během pře...
Maximilian Riedel (11. generace) představuje svou první sérii sklenic - sérii „O"". Znalci produktů ...