V minulém desetiletí se objevily pod štítky Whike Oak a Akashi, ale palírna Eigashima má dlouhou hi...
Japonská směsová whisky, která byla předmětem jisté kontroverznosti. Lahvování pro domácí trh v Jap...
Lihovar získal licenci v roce 1919, ale whisky začali vyrábět až v roce 1984. Z počátku se zde vyrá...
Mellow s tóny žlutého ovoce, sladové obiloviny, mandlí a hroznů, whisky ve směsi Tokinoka je japo...
Unikátní blend , primárně určený pro francouzský trh, vytvořený na základě klasického blendu palír...
Japonská směsová whisky, která byla předmětem jisté kontroverznosti. Lahvování pro domácí trh v Jap...
Takumi znamená v japonštině zručný řemeslník. Jedinečný výraz japonské whisky, konsensuální a ovocn...
Akashi blue je míchaná whisky stařena v japonském sudu Shochu (americký dub) přibližně 2 roky, zrál...
Akashi whisky je jediná whisky na světě, kterou vyrábí Toji (velmistr v oboru výroby saké) implemen...
Mellow s tóny žlutého ovoce, sladové obiloviny, mandlí a hroznů, whisky ve směsi Tokinoka je japo...
Unikátní blend , primárně určený pro francouzský trh, vytvořený na základě klasického blendu palír...
Tokinoka black je Japonská whisky která byla smyšlena master blenderem Akito Ueda at White Oak disti...
Eigashima Shuzo získal licenci na výrobu whisky v roce 1919, a produkovat svůj bílý dub . Je to whi...
Nová whisky z destilérky Eigashimo Shuzo(Akashi white oak), stařená 3 roky v sudech po saké. Vůně: ...
Relativně neznámý je lihovar White Oak součástí historie japonských whisky, protože jako první liho...