Eigashima Shuzo získal licenci na výrobu whisky v roce 1919, a produkovat svůj bílý dub . Je to whi...
Lihovar získal licenci v roce 1919, ale whisky začali vyrábět až v roce 1984. Z počátku se zde vyrá...
Akashi blue je míchaná whisky stařena v japonském sudu Shochu (americký dub) přibližně 2 roky, zrál...
Unikátní blend , primárně určený pro francouzský trh, vytvořený na základě klasického blendu palír...
Unikátní blend , primárně určený pro francouzský trh, vytvořený na základě klasického blendu palír...
V minulém desetiletí se objevily pod štítky Whike Oak a Akashi, ale palírna Eigashima má dlouhou hi...
Nová whisky z destilérky Eigashimo Shuzo(Akashi white oak), stařená 3 roky v sudech po saké. Vůně: ...
Relativně neznámý je lihovar White Oak součástí historie japonských whisky, protože jako první liho...
Takumi znamená v japonštině zručný řemeslník. Jedinečný výraz japonské whisky, konsensuální a ovocn...
Akashi whisky je jediná whisky na světě, kterou vyrábí Toji (velmistr v oboru výroby saké) implemen...
Whisky Akashi se destiluje v Japonském lihovaru White Oak ve městě Akashi v oblasti Hyogo. Whiskey s...
Mellow s tóny žlutého ovoce, sladové obiloviny, mandlí a hroznů, whisky ve směsi Tokinoka je japo...
Mellow s tóny žlutého ovoce, sladové obiloviny, mandlí a hroznů, whisky ve směsi Tokinoka je japo...
Tokinoka black je Japonská whisky která byla smyšlena master blenderem Akito Ueda at White Oak disti...