V minulém desetiletí se objevily pod štítky Whike Oak a Akashi, ale palírna Eigashima má dlouhou hi...
V minulém desetiletí se objevily pod štítky Whike Oak a Akashi, ale palírna Eigashima má dlouhou hi...
Lihovar získal licenci v roce 1919, ale whisky začali vyrábět až v roce 1984. Z počátku se zde vyrá...
Whisky Akashi se destiluje v Japonském lihovaru White Oak ve městě Akashi v oblasti Hyogo. Whiskey s...
Mellow s tóny žlutého ovoce, sladové obiloviny, mandlí a hroznů, whisky ve směsi Tokinoka je japo...
Akashi blue je míchaná whisky stařena v japonském sudu Shochu (americký dub) přibližně 2 roky, zrál...
Unikátní blend , primárně určený pro francouzský trh, vytvořený na základě klasického blendu palír...
Akashi whisky je jediná whisky na světě, kterou vyrábí Toji (velmistr v oboru výroby saké) implemen...
Takumi znamená v japonštině zručný řemeslník. Jedinečný výraz japonské whisky, konsensuální a ovocn...
Mellow s tóny žlutého ovoce, sladové obiloviny, mandlí a hroznů, whisky ve směsi Tokinoka je japo...
Unikátní blend , primárně určený pro francouzský trh, vytvořený na základě klasického blendu palír...
Tokinoka black je Japonská whisky která byla smyšlena master blenderem Akito Ueda at White Oak disti...
Eigashima Shuzo získal licenci na výrobu whisky v roce 1919, a produkovat svůj bílý dub . Je to whi...
Nová whisky z destilérky Eigashimo Shuzo(Akashi white oak), stařená 3 roky v sudech po saké. Vůně: ...
Relativně neznámý je lihovar White Oak součástí historie japonských whisky, protože jako první liho...