Corralejo Blanco je výsledkem destilace v měděných kotlíkových destilačních zařízeních a je lahvována nezrající. Je vyráběna 100% z modré agáve.
Barva: čirá, křišťálově čistá,
Vůně: bílého pepře, jemných tónů bylin,
Chuť: jemnost květů agáve, máty
Zlatá medaile, World Spirit Competition 2008.
Ultraprémiová Tequila Corralejo je vyráběna od roku 1994 v malých sériích ve státě Guanajuato v centrálním Mexiku v haciendě, kterou postavil v roce 1755 Miguel Hidalgo. Tento otec mexické nezávislosti byl mimo jiné i jedním z nejstarších průkopníků destilace agáve.
Výrobní postup při výrobě Tequily Corralejo je v rámci tequilového průmyslu poměrně unikátní. Destillera Corralejo je jedinou destilerií, která používá tzv.“charentais“ kotlíkové destilační zařízení, vytvořená Francouzi v 17. století k destilaci koňaku.
Láhve tequil Corralejo jsou starobylého vzezření. Na povrchu mají dva vystupující znaky - jedním z nich je podpis Michela Hidalga a druhým je znak reprezentující nezávislost. Bublinky uvnitř skla láhví zdůrazňují dotek stáří a vyzdvihují jejich řemeslnou krásu.
V diskuzi nejsou žádné příspěvky.