Rozšířené vyhledávání produktů
Zvolili jste detailní vyhledávání , to znamená , že o tom co je dobré opravdu víte své ... proto Vás upozorňujeme ,že jste opustili pole pro zákazníky ,kteří si neví rady sami se svými zdivočelými chyťovými pohárky a raději vnímají pochutiny dle nejrůznějších článků z médií od renomovaných až po ty ,které by možná stálo za to zakázat ... Děkujeme Vám že máte vlastní názor , jste tu správně ... Nyní můžete postupně zadávat jednotlivá kritéria a nalézt to co opravdu hledáte ....
Výrazná avšak elegantní. V aroma velmi vzrušující, ovocná, náznak sladu a sherry. Bohatý vývoj chu...
Dalmore 15 YO je fantastický produkt vytvořený přesnou délkou zrání v různých typech a velikostech d...
Mistrovské dílo výroby whisky, The Dalmore 18, je výjimečná výroční zpráva s bohatým, hlubokým čo...
Pod bedlivým dohledem Master Distillera Gregga Glasse věnuje talentovaný tým výrobců whisky každý ku...
Omezené vydání 8000 lahví, zraje v americkém dubu po dobu deseti let přesunem do Gonzalez Byass Mat...
V roce 2013 palírna Dalmore rozšířila svůj srotiment dechberoucích whisky o Dalmore 25 years Old. Ta...
Druhá edice Dalmore Cigar Malt přichází na trh v přitažlivém červeném balení. Fanoušci této značky j...
Obsahuje whisky z Dalmore starých 10 až 20 let, především přibližně 16-ti letých. Výrazná vyzrálá c...
Během historie Dalmore byl precizně vyrobený destilát plněn do různých sudů. Od francouzských barriq...
Fanoušci Dalmore jistě s radostí přivítají úplně novou kolekci tří produktů the Fortune Merita Colle...
Dalmore Port reserve- tento ovocný experiment ze sudů z celého světa, tato rezerva ex-porto, uděla...
Dalmore 12 Year Old Sherry Cask Select Sherry Cask Select, zcela nový přírůstek do cenami ověnčené ...
Whisky byla dokončena ve čtyřech typech sudů - ex - Bourbon , ex - Sherry 30 let Gonzalez Byass Apo...
Whisky byla dokončena v pěti typech sudů - ex-Muscatel, ex-Malmsey Madeira, ex-Sherry 30 let, ex-...
Whisky byla dokončena ve třech typech sudů - ex - Bourbon , ex - Porto 10 let a ex - Sherry 30 let....