Whisky zrála tradičně v ex-bourbon sudech, než byla přemístěna do sudů po Madeiře, které dodaly neuvěřitelnou plnost ovoce a ořechových tónů.
Master distiller Bill White vybírá jednotlivé whisky stařené výhradně v tradičních sudech z amerického dubu, které poté spojuje a nechává dále zrát v sudech, ve kterých byla dříve uložena Madeira.
Whisky díky tomu získává silnější ovocný charakter broskví a hrušek, následně se do popředí dostává marcipán a muškátový oříšek, které dodávají dlouhému, dubovému zakončení suché ořechové aroma.
Aby bylo vše zachováno pokud možno tak, jak zamýšlela příroda, není Inchmurrin Madeira Wood Finish filtrovaná za studena.
Nejtypičtější sladová a obilná palírna (spolupracovala jen s vlastní společností mísící a plnící whisky), která se určitou dobu spojuje s čistou sladovou whisky Inchmurrin.
Palírna dokáže vyrobit šest i více druhů destilátů, a to obměňováním procesu, jakým vyrábí a spojuje svoje periodické destilační přístroje. Palírna založená v letech 1965-1966, sídlí v bývalé továrně na kaliko, v průmyslové oblasti, jež se nachází na hranici Highlands.
Název Loch Lomond se používá pro přesně definovanou, čistou sladovou whisky, ale i pro ""čistou směs"". Směs se skládá z obilné whisky z nepřetržitě pracujících destilačních přístrojů a jejích variant z periodicky destilujících přístrojů. Čtyři z nich se obyčejně nestáčejí do lahví jako čisté whisky.
Patří k nim Glen Douglas a postupně výrazněji rašelinové Craiglodge, Inchmoan a Croftengea.
Nejtypičtější sladová a obilná palírna (spolupracovala jen s vlastní společností mísící a plnící whisky), která se určitou dobu spojuje s čistou sladovou whisky Inchmurrin.
Palírna dokáže vyrobit šest i více druhů destilátů, a to obměňováním procesu, jakým vyrábí a spojuje svoje periodické destilační přístroje. Palírna založená v letech 1965-1966, sídlí v bývalé továrně na kaliko, v průmyslové oblasti, jež se nachází na hranici Highlands.
Název Loch Lomond se používá pro přesně definovanou, čistou sladovou whisky, ale i pro "čistou směs". Směs se skládá z obilné whisky z nepřetržitě pracujících destilačních přístrojů a jejích variant z periodicky destilujících přístrojů. Čtyři z nich se obyčejně nestáčejí do lahví jako čisté whisky.
Patří k nim Glen Douglas a postupně výrazněji rašelinové Craiglodge, Inchmoan a Croftengea.
V diskuzi nejsou žádné příspěvky.