Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Mixologie

Koktejlové sirupy

Koktejlové sirupy

… teče nejen říční proud, po němž se po dlouhá léta úspěšně plavila Yvonne Přenosilová, ale i vlastně nejhustší ingredience, která se používá tradičně v mixologii, a to od samého jejího úsvitu – sirupy. „Syrups, Essences, Tinctures, Colorings, etc.“ je přímo název jedné z kapitol první barmanské příručky na světě, jejímž autorem je Jerry Thomas. Pod číslem 284 uvádí jednoduchou recepturu na přípravu GUM SYRUPU (název časem mutoval do GOMME SYRUP): 14 liber (6,3 kg) cukru vařit pět minut v gallon...Více informací
Koktejlove prisady

Koktejlove prisady

Více informací
Aromatic bitters

Aromatic bitters

Malé lahvičky s tekutinou velmi výrazné a intenzivní chuti, vůně i barvy znají především barmani. Tato skupina bitters stála u zrodu koktejlu, bez nich si klasickou mixologii nelze vůbec představit. „Cocktail je posilující nápoj složený z lihovin různého druhu, cukru, vody a bitters“ – tak zní překlad nejstarší dochované definice koktejlu, publikované v New Yorku 13. května 1806.Cocktail bitters se do drinků přidávají ve velmi malých dávkách, po kapkách či střicích. Samostatně mají silně hořkou ...Více informací
 
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru