Růžové šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni vypěstovaných na moravských vinicích vinařské podoblasti Mikulovské - polosladké.
Dealkoholizované perlivé víno
Nealkoholická jemně perlivá vína vyráběna z čerstvých mladých vín, přičemž přítomnost přírodního CO2 přispívá k lepšímu zachování čerstvosti i stability. Konzumace nealkoholických vín působí na organizmus blahodárně a zajišťuje efektivnější trávení.
Přítomnost přírodního CO2 (v protikladu k umělému nasycení vína CO2) přispívá k lepšímu zachování čerstvosti a stability nealkoholických vín.
Víno bylo vyrobené unikátní a nejmodernější technologií, sekundární fermentací odalkoholizovaného tichého vína metodou „Charmat"".
Téměř nulová hodnota objemového alkoholu (max 0,5 % obj.), jemné perlení a harmonie pikantních kyselin se zbytkovým cukrem předurčuje využití této novinky pro velmi široké spektrum příležitostí.
Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany.
Firma Doc. Ing. Miloše Michlovského, DrSc. završuje pěstování révy vinné produkcí vín nejvyšších jakostních stupňů. Mladý podnik vznikl v roce 1993 a produkoval především vína určená pro zpracování na sekty. V
roce 1995 začala fi rma plnit svá nejlepší vína do lahví a uchovávat je do okamžiku optimální zralosti. V době, kdy se trh plnil průměrnými víny oslovila náročného zákazníka vysokou kvalitou. Po rychlém vzestupu fi
rma stanula v čele četných vinařských výstav doma i v zahraničí. Úspěch nebyl přechodný, přední linie již neopustila. Trvale vysoká kvalita a chuťová odlišnost vín i nezaměnitelná adjustáž lahví podepsaných Doc.
Ing. Milošem Michlovským, DrSc. otevřely cestu do specializovaných prodejen, špičkové gastronomie a na stoly vybraných zákazníků. Již naši předkové poznali stěžejní vliv polohy a kvality půdy při pěstování révy. Po
století rozhodují společně s neúnavnou prací o množství a jakosti produkovaného vína. Vinice fi rmy Vinselekt Michlovský, a.s. jsou součástí moravské oblasti a zahrnují Mikulovskou a Velkopavlovickou vinařskou
podoblast. Zasahují do rozsáhlého území na jihu Moravy, kde je pěstitelská tradice založena na příznivých přírodních podmínkách. Velmi se podobají území na jižním a východním okraji západokarpatské horské
soustavy v sousedním Rakousku a Slovensku. Plochy vinohradů jsou situovány v nejteplejších oblastech jižní Moravy. Pro révu příznivé slunné a teplé klima doplňuje pestrá škála půd na zpevněných i nezpevněných
sedimentech.
V diskuzi nejsou žádné příspěvky.