Sambuca, jakožto italská varianta, se objevila kolem roku 1800. Podává se čistá na osvěžení, s ledem, vodou, třemi kávovými zrnky (tři prý pro štěstí a zdraví), která rozžvýkána zvýrazní anýzovou chuť, nebo naopak se přidá Sambuca do kávy místo cukru - caffe corretto. Italové mají zvláštní rituál, kdy se sklenka Sambuca zapálí, potom se plamen udusí druhou sklenicí, panák se vypije a z druhé sklenky (vínové) se brčkem vysajou páry. Prý se tak nejlépe vychutná aroma.
Sambuca Luxardo dei Cesare je klasický italský likér pro nejnáročnější labužníky. Hvězdicový anýz, ...
Sambuca s příchutí granátových jablíček .
Sambuca s příchutí skořice. Skořice hnědé barvy.Parfém výrazně anýzu a skořice. Kombinace Středomoří...
Sambuca se nejčastěji pije čistá jako digestiv. Pro svoji specifickou chuť je také používána v kokte...
Sambuca se nejčastěji pije čistá jako digestiv. Pro svoji specifickou chuť je také používána v kokte...
Sambuca Ramazzotti je klasický italský likér pro nejnáročnější labužníky. Hvězdicový anýz, jehož zr...
Molinari Extra je sladký, silně aromatický likér vyrobený z badyánu (star anise). Získává se parní ...
Sambuca se nejčastěji pije čistá jako digestiv. Pro svoji specifickou chuť je také používána v kokte...
Sambuca je druh anýzového alkoholického nápoje italského původu. Od ostatních anýzových nápojů se li...
Sambuca Luxardo dei Cesare je klasický italský likér pro nejnáročnější labužníky. Hvězdicový anýz, ...