Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Bartida „ Slivovice ” moravian fruits brandy 47% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: B3001080
Pálenky tradiční české
Typ: Švestky
Bartida „ Slivovice ” moravian fruits brandy 47% vol.  0.70 l
značka: Bartida
DPH: 21%
bez DPH: 494,21 Kč
s DPH: 597,99 Kč
DO KOŠÍKU   
Prémiový vyzrálý švestkový destilát z produkce společnosti Bartida.

Nejznámější český ovocný destilát je vyroben z nejlepšího švestkového kvasu. Slivovice je vyráběna v měděných destilačních zařízeních Arnold Holstein, které zaručují stabilní kvalitu destilátu. Tradiční receptura požaduje, aby vyzrálý švestkový kvas prošel trojstupňovou destilací pro docílení čistoty a jemnosti chuti. Pecky v kvasu dodávají nápoji chuť třísloviny. Právě ony spolu s tříletým zráním zajišťují slivovici jemnou, zaoblenou chuť ovoce s příjemným podtónem uleželého destilátu. Preferujeme důkladné scelení v nerezových tancích bez vlivu dřeva či sušeného ovoce, aby si slivovice zachovala tradiční ovocnou vůni a chuť.
K tomuto zboží doporučujeme:
-39%
Tuzemský flavored regional spirits by Dynybyl 37.5% vol.    0.50 l

Tuzemský flavored regional spirits by Dynybyl 37.5% vol. 0.50 l

Dynybyl – Lahodná chuť tradice a kvality. Obsah alkoholu 37, 5%. Ponořte se do zlatavé hlubiny smysl...

90,08 Kč
109,00 Kč s DPH
 
  
Bartida „ Vaječňák ” moravian egg liqueur 17% vol.   1.00 l

Bartida „ Vaječňák ” moravian egg liqueur 17% vol. 1.00 l

Vaječný likér, který je charakteristický svým nejvyšším podílem vaječných žloutků mezi českými výro...

328,93 Kč
398,01 Kč s DPH
 
  
Bartida „ Zelená Peprmint ” moravian mint liqueur 20% vol. 1.00 l

Bartida „ Zelená Peprmint ” moravian mint liqueur 20% vol. 1.00 l

Peprmintový likér vyrobený tradiční metodou z velejemného lihu, vinného destilátu a přírodních výta...

271,07 Kč
327,99 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru