Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Devaux „ Coeur de Bar Blanc de Noir ” rosé brut Champagne 0.75 l

zvolili jste ...
kód: CHA09415
Světová vinařství
Francie
Champagne
Klasifikace: Aoc
Typ: Champagne
Devaux „ Coeur de Bar Blanc de Noir ” rosé brut Champagne   0.75 l
značka: Devaux
odrůda: Směs odrůd
podtyp: Prestige cuvée
podoblast: Merrey sur Arce
DPH: 21%
bez DPH: 990,08 Kč
s DPH: 1 198,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Odrůdy Pinot Noir 60 % a Chardonnay 40 % , První lisování šťáv z klíčových vinic pouze s lisováním šťáv « cour de cuvée ».

Alkoholové kvašení v termoregulovaných nerezových kádích předchází jablečno-mléčné fermentaci. Kreslení a pěnění po dobu 6 až 8 týdnů. Zrání po sklizni 3 roky ve sklepě. Házení a degoržování po dobu 4 až 5 týdnů. Po dávkování má toto šampaňské výhody minimálně 3 měsíce před odesláním. Jeho dávkování je 8 g/l. Expediční likér se vyrábí z vína zrajícího v sudech.

Vůně: Bohatá a silná vůně odhaluje chutné vůně zralého ovoce.
Chuť: odhaluje harmonickou rovnováhu mezi ovocnými a medovými tóny. Chuť bohaté a krásné hloubky svádí svým rafinovaným a osvěžujícím závěrem.

Alergeny: Stejně jako všechna vína, může obsahovat i toto víno Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.
K tomuto zboží doporučujeme:
René Rutat Grande Reserve  0.75l

René Rutat Grande Reserve 0.75l

1 155,37 Kč
1 398,00 Kč s DPH
 
  
Piaff „ Rosé ” Champagne brut 0.75l

Piaff „ Rosé ” Champagne brut 0.75l

Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 40% Pinot Noir a 60% Chardonnay vypěstovaných n...

1 155,37 Kč
1 398,00 Kč s DPH
 
Charles Heidsieck  „ Réserve  Blanc de Blancs ” brut Champagne Aoc   0.75 l

Charles Heidsieck „ Réserve Blanc de Blancs ” brut Champagne Aoc 0.75 l

Špičkové šampaňské od Charles Heidsieck v kategorii Blanc de Blancs, nyní v dárkovém balení. Aroma ...

1 403,31 Kč
1 698,01 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru