Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Elements of Botanica „ Mystical Forest ” craft premium czech gin 42% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: GI027305
Pálenky tradiční české
Elements of Botanica „ Mystical Forest ” craft premium czech gin 42% vol.  0.70 l
značka: Elements of Botanica
DPH: 21%
bez DPH: 461,16 Kč
s DPH: 558,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Gin je vyráběn starodávnou metodou máčení. Macerace bylin a koření v destilátu (v tomto případě destilátu z jalovce), který se po přesně daném čase znovu destiluje. Recept obsahuje 11 rostlinných látek, z nichž jen málo bylo odhaleno na etiketě láhve, další zůstávají tajemstvím. Je tedy na Vás, zda Vaše smysly odhalí to, co je utajené. Chuť a vůně prvků botaniky je jemná s rafinovanými prvky exotického ovoce, přesto si zachovává nezaměnitelnou stopu jalovce a všech ostatních bylinných přísad. Můžete vnímat harmonický a návykový celek tohoto vynikajícího destilátu, nebo se nechat pohltit vnímáním jednotlivých složek, jak je smysl postupně odhaluje.
K tomuto zboží doporučujeme:
Božkov „ Tuzemský ” flavored regional spirits by Stock 37.5% vol.    3.00 l

Božkov „ Tuzemský ” flavored regional spirits by Stock 37.5% vol. 3.00 l

Značka Božkov je zárukou osvědčené kvality a vynikající chuti. Božkov Tuzemský, pokračovatel slavné...

1 122,31 Kč
1 358,00 Kč s DPH
 
  
Božkov „ Vodka ” Bohemian plain vodka Stock 37.5% vol.  1.00 l

Božkov „ Vodka ” Bohemian plain vodka Stock 37.5% vol. 1.00 l

Božkov Vodka je kvalitní jemná vodka vhodná k přímé konzumaci i přípravě nejrůznějších míchaných náp...

254,55 Kč
308,01 Kč s DPH
 
  
Moravský vaječný tradiční moravian eggs liqueur by Metelka 15% vol. 0.50 l

Moravský vaječný tradiční moravian eggs liqueur by Metelka 15% vol. 0.50 l

Tento vaječný krém již svým vzhledem přináší pocit jedinečnosti. S klasickým českým vaječným likérem...

114,05 Kč
138,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru