Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Elements of Botanica „ Mystical Forest ” craft premium czech gin 42% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: GI027305
Pálenky tradiční české
Elements of Botanica „ Mystical Forest ” craft premium czech gin 42% vol.  0.70 l
značka: Elements of Botanica
DPH: 21%
bez DPH: 461,16 Kč
s DPH: 558,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Gin je vyráběn starodávnou metodou máčení. Macerace bylin a koření v destilátu (v tomto případě destilátu z jalovce), který se po přesně daném čase znovu destiluje. Recept obsahuje 11 rostlinných látek, z nichž jen málo bylo odhaleno na etiketě láhve, další zůstávají tajemstvím. Je tedy na Vás, zda Vaše smysly odhalí to, co je utajené. Chuť a vůně prvků botaniky je jemná s rafinovanými prvky exotického ovoce, přesto si zachovává nezaměnitelnou stopu jalovce a všech ostatních bylinných přísad. Můžete vnímat harmonický a návykový celek tohoto vynikajícího destilátu, nebo se nechat pohltit vnímáním jednotlivých složek, jak je smysl postupně odhaluje.
K tomuto zboží doporučujeme:
-28%
Božkov „ Spiced ” flavored caribbean rum by Stock 30% vol.  1.00 l

Božkov „ Spiced ” flavored caribbean rum by Stock 30% vol. 1.00 l

Božkov Spiced poznáte podle nové etikety s pirátem. Patří mezi „novinky"" mezi nápoji od Božkova. Bo...

205,79 Kč
249,01 Kč s DPH
 
  
-38%
Golem „ Vyzrálá hruška ” bohemian pear liqueur 37.5% vol.  1.00 l

Golem „ Vyzrálá hruška ” bohemian pear liqueur 37.5% vol. 1.00 l

Vyzrálá hruška Golem vyniká především svojí jemností a čistou neodolatelnou vůní hrušek. Je vyrobená...

379,34 Kč
459,00 Kč s DPH
 
  
Shaker „ La Bomba ” moravian eggs liqueur by Metelka 17% vol.  0.50 l

Shaker „ La Bomba ” moravian eggs liqueur by Metelka 17% vol. 0.50 l

Tradiční italský vaječný likér, který se výborně hodí pro přípravu jak teplého nápoje se stejnojmen...

130,58 Kč
158,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru