Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Elisir Borsci S.Marzano ancient liqueur di Puglia Caffo 38% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: LI020800
Pálenky likérové
Typ: Amaro
Elisir Borsci S.Marzano ancient liqueur di Puglia Caffo 38% vol.  0.70 l
značka: Caffo
DPH: 21%
bez DPH: 411,57 Kč
s DPH: 498,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Guiseppe Borsci začal tento likér vyrábět v roce 1840 v malé vesničce S. Marzano podle prastarého receptu, který zůstával dlouhou dobu utajen. Bylinný likér Elisir Borsci S.Marzano Amaro je jedinečný svou všestranností a nejstarší likér stále na trhu v Apulii v jižní Itálii.
Poté, co byl zdokonalován Giuseppem Borscim, který zdědil recepturu po svých kavkazských předcích, se Borsci's San Marzano stalo likérem, který každý zná pro jeho sílu: přeměnit dobré ve speciální.
Jedinečný likér s nezaměnitelnou vůní, všestranný jako žádný jiný. Elisir Borsci San Marzano se pije přímo nebo v létě s ledem a sodou nebo může být podáván v koktejlech. V chladném podnebí je ideální pro přípravu povzbuzujících „punčů"". Vynikající na ledu, vynikající v kávě nebo mléce, skvělé v pečivu.
K tomuto zboží doporučujeme:
-32%
Eckes „ Edelkirsch ” German kirsch liqueur 20% vol.  0.50 l

Eckes „ Edelkirsch ” German kirsch liqueur 20% vol. 0.50 l

likér

139,67 Kč
169,00 Kč s DPH
 
  
-22%
Cointreau ltd. „ Noir ” premium French orange liqueur 40% vol.  0.70 l

Cointreau ltd. „ Noir ” premium French orange liqueur 40% vol. 0.70 l

Cointreau Noir je bohatý likér na základě známého pomerančového likéru a vlastního Cognacu společnos...

577,69 Kč
699,00 Kč s DPH
 
  
Licor 43 „ Original ” Spanish ancient liqueur by Diego Zamora 31% vol.  0.05 l

Licor 43 „ Original ” Spanish ancient liqueur by Diego Zamora 31% vol. 0.05 l

Objevte pravou tvář Španělska ... Jedinečný španělský likér vyrobený podle tajné receptury. Chutná s...

53,72 Kč
65,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru