Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Fassbind cream „ Peach Melba ” premium Swiss liqueur 17% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: LI009515
Pálenky z ovoce
Typ: Smetanový likér
Fassbind cream „ Peach Melba ” premium Swiss liqueur 17% vol.  0.70 l
značka: Fassbind
DPH: 21%
původní cena s DPH: 498,00 Kč
sleva: -40%
bez DPH: 247,11 Kč
s DPH: 299,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Aby Fassbind náležitě oslavil 175. výročí, nechal slavnou třešeň Rigi poprvé dozrát v sudu speciálně vyrobeném pro tuto příležitost. Tento sud byl vyroben důvěryhodným bednářem speciálně pro toto stáčení ze dřeva z kaštanů v regionu.
Nedaleko od lihovaru v Küssnacht am Rigi se nachází mezinárodně uznávaná bednárna Suppiger. Tento jubilejní soudek byl jemně opečený, aby třešeň ladila se dřevem. Po osmi měsících finálního zrání v kaštanovém dřevě dokázal Fassbind naplnit přesně 175 lahví této speciální třešně Rigi.
Skutečně jedinečná třešeň, která odpovídá neméně jedinečnému výročí.
K tomuto zboží doporučujeme:
Meruňkovice „ Budik ” glass set of Moravian apricots brandy Rudolf Jelínek 42% vol.  0.50 l

Meruňkovice „ Budik ” glass set of Moravian apricots brandy Rudolf Jelínek 42% vol. 0.50 l

Obsahuje láhev Meruňkovice R. JELÍNEK 42% 0, 5 l + 2 stylové skleničky s reliéfním logem R. JELÍNEK,...

412,40 Kč
499,00 Kč s DPH
 
  
Slivovice zlatá „ Kosher ” aged 5 years Rudolf Jelínek 50% vol.  0.70 l

Slivovice zlatá „ Kosher ” aged 5 years Rudolf Jelínek 50% vol. 0.70 l

Slivovice kosher zlatá 5-ti letá Je originální značkový destilát z vyzrálých švestek. Vyrábí se podl...

742,98 Kč
899,01 Kč s DPH
 
  
Kirsch Vieux Swiss brandy Louis Morand 43% vol.  0.70 l

Kirsch Vieux Swiss brandy Louis Morand 43% vol. 0.70 l

Morand Kirsch Vieux je jedinečná pálenka, která byla vyrobena z višní. Ideální digestiv, který si ...

973,55 Kč
1 178,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru