Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

G.E.Massenez „ Creme de Cassis de Dijon ” French blackcurrant liqueur 20% vol.1.00 l

zvolili jste ...
kód: LI009300
Pálenky likérové
Typ: Černý rybíz
G.E.Massenez „ Creme de Cassis de Dijon ” French blackcurrant liqueur 20% vol.1.00 l
značka: G.E.Massenez
DPH: 21%
bez DPH: 328,93 Kč
s DPH: 398,01 Kč
DO KOŠÍKU zboží je vyprodané
Všechny Massenez Cremes jsou třísložkové koncentrace ovoce, cukru a eau-de-vie.
Nesrovnatelné chuti těchto svůdných krémů je dosaženo použitím jen té nejlepší šťávy z nejčerstvějšího ovoce, vysokou dávku cukru (400 g na litr, na rozdíl od pouhých 200g. A co je nejdůležitější, eau-de -vie z téhož ovoce.

Barva: sytě rubínové, mírně do modra červená, husté kvůli obsahu cukru.
Nos: Clean, typický černý rybíz nos, bez podivných poznámek. Intenzivní nos je údaj o kvalitě výběru z původních plodů. Velmi ovocná, perzistentní a příjemné vůně.
Chuť: Okamžité hladkost. Ovocná chuť vybuchnout v ústech přináší křehkou sladkost, které vám cestu k náznaku kyselosti v cíli poskytnout dokonalou rovnováhu chutí. Harmonie a sladkost v této výjimečné likér.
Alternativní zboží
-37%
Pimm´s „ Blackberry & elderflower ” English gin liqueur 20% vol.  1.00 l

Pimm´s „ Blackberry & elderflower ” English gin liqueur 20% vol. 1.00 l

Limitovaná ovocná verze oblíbeného nápoje.

313,22 Kč
379,00 Kč s DPH
 
  
XUXU German strawberry liqueur 15% vol.  1.00 l

XUXU German strawberry liqueur 15% vol. 1.00 l

... jahodový likér s kousky jahod obohacen prémiovou vodkou. XUXU chutná skvěle, ovocně, svůdně a ...

304,13 Kč
368,00 Kč s DPH
 
  
Laird´s „ Applejack ” American apple brandy 40% vol.  0.70 l

Laird´s „ Applejack ” American apple brandy 40% vol. 0.70 l

Aromatický destilát z jablek s dlouhým historickým vývojem. Přírodních a ryzí jablko příchuť pro kok...

742,15 Kč
898,00 Kč s DPH
 
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru