Rozšířené vyhledávání produktů
Zvolili jste detailní vyhledávání , to znamená , že o tom co je dobré opravdu víte své ... proto Vás upozorňujeme ,že jste opustili pole pro zákazníky ,kteří si neví rady sami se svými zdivočelými chyťovými pohárky a raději vnímají pochutiny dle nejrůznějších článků z médií od renomovaných až po ty ,které by možná stálo za to zakázat ... Děkujeme Vám že máte vlastní názor , jste tu správně ... Nyní můžete postupně zadávat jednotlivá kritéria a nalézt to co opravdu hledáte ....
Belsazar Vermouth je vyráběn za přispění vín vyrobených v regionu Badenka v Německu legendárním prod...
Byrrh je aromatizovaný vinný aperitiv výhradně z červeného vína, mistelu a chininu. Vytvořený v roc...
Byrrh je aromatizovaný vinný aperitiv výhradně z červeného vína, mistelu a chininu. Vytvořený v roc...
Již v roce 1786 vytvořil muž jménem Benedetto Carpano nápoj Antica Formula, tím odstartovat produkc...
Již v roce 1786 vytvořil muž jménem Benedetto Carpano nápoj Antica Formula, tím odstartovat produkc...
Již v roce 1786 vytvořil muž jménem Benedetto Carpano nápoj Antica Formula, tím odstartovat produkc...
Již v roce 1786 vytvořil muž jménem Benedetto Carpano nápoj Antica Formula, tím odstartovat produkc...
Nejstarší italská firma na výrobu vermutů, pojmenovaná po vynálezci tohoto nápoje. Vermuty Carpano ...
Punt e Mes je jeden z nejpopulárnějších červených vermutů na světě.Vyrábí se už od roku 1786 v Turín...
Punt e Mes je jeden z nejpopulárnějších červených vermutů na světě.Vyrábí se už od roku 1786 v Turín...
Tato jedinečná láhev byla plněna k oslavě zakladetelů. Je intenzivní s bohatou smenatanovou chutí a ...
Cinzano Extra Dry je suchý vermut žluté barvy, který má jemné aroma. Chutná charakteristickým znake...
Je sladký a voňavý, končící jedinečným, ale příjemně hořkým chuťovým závěrem. Doporučujeme podávat...
Jedinečná vůně a chuť - originální recept z počátku 19. století je založen na kombinaci bílého vína ...
Vermut má ořechově hnědý nádech, typická je pro něj plná lahodná kořenitá chuť po skořici. Je ho mo...