Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Kiss „ Cold ” 57% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: RU051282
Pálenky tradiční
Gin a Jenever
Ostatní země
Kiss  „ Cold ” 57% vol. 0.70 l
DPH: 21%
bez DPH: 742,15 Kč
s DPH: 898,00 Kč
DO KOŠÍKU zboží je vyprodané
KISS Cold Gin Navy Strength 57% alc má pětkrát destilovaný základ včetně jalovce, citronové kůry a výběru jemného koření. Bez umělých příchutí a přidaných sladidel. Pro zachování nejvyšší kvality jsou další příchutě jalovce a citronu macerovány a smíchány s destilátem, čímž je dosaženo plné rovnováhy botanické zkušenosti. Jedná se o produkt nejvyšší kvality, odborně vytvořený celosvětově uznávaným vlastním mistrem mixérem Danielem Henrikssonem.

Vůně Kořenitá, čisté tóny jalovce, štědrá vůně, klasický ginový charakter

Chuť Dobře vyvážená, jasný charakter jalovce, citrusů a bylinek, citronová kůra, kořen anděliky

Závěr Zesiluje, roste v ústech, plné tělo, jasný a trvalý charakter jalovce, suchý závěr, výrazně svěží a svíravý charakter
Alternativní zboží
Reisetbauer „ Sloeberry “ sloe small batch Austrian gin 28% vol.  1.00 l

Reisetbauer „ Sloeberry “ sloe small batch Austrian gin 28% vol. 1.00 l

Lehce nasládlý gin na patře, postavený na směsi macerovaných perfektně vyzrálých bolbulích trnek, ...

742,15 Kč
898,00 Kč s DPH
 
  
-21%
Nginious „ Smoked & Salted ” unique Swiss gin 42% vol.  0.50 l

Nginious „ Smoked & Salted ” unique Swiss gin 42% vol. 0.50 l

Naplnilo se jen 300lahví, ale použili mimořádné rostliny jako koriandr, borůvky. Kořeněný ovocnost...

908,26 Kč
1 098,99 Kč s DPH
 
  
Studer „ Classic Silver ” unique Pot still Swiss dry gin 40% vol.  0.70 l

Studer „ Classic Silver ” unique Pot still Swiss dry gin 40% vol. 0.70 l

Vítězný švýcarský gin ze Studeru, vyrobený s pečlivě zamýšleným botanickým výběrem a čistou alpskou...

1 320,66 Kč
1 598,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru