Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Nicolas Gueusquin 1er Champagne brut 0.75 l

zvolili jste ...
kód: CHA11905
Světová vinařství
Francie
Champagne
Typ: Champagne
Nicolas Gueusquin 1er Champagne brut  0.75 l
značka: Nicolas Gueusquin
odrůda: Směs odrůd
podoblast: Epernay
DPH: 21%
bez DPH: 907,44 Kč
s DPH: 1 098,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 55% Pinot Noir, 30% Chardonnay a 15% Pinot Meunier vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Champagne, Montagne de Reims, vinařské obci Epernay - demi sec - polosuché.

Majitel-pěstitel Champagne dům poblíž vesnice Dizy v Cotes des Blancs. Nicolas Gueusquin používá konzervační kultivaci k výrobě vín, která úzce reprezentují terroir a chrání životní prostředí. Víno zraje 30 měsíců na dřevěném latté (místo požadovaných minimálně 15 měsíců). Krásná pěstitelka Champagne za skvělou cenu.

Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.
K tomuto zboží doporučujeme:
Paul Goerg Blanc de Blancs brut 1er Cru Vertus Champagne  0.75 l

Paul Goerg Blanc de Blancs brut 1er Cru Vertus Champagne 0.75 l

Ryzí, podmanivé a delikátní 100% Chardonnay! Delikátní, kultivované a elegantní! Světle žluté barv...

1 072,73 Kč
1 298,00 Kč s DPH
 
  
R&L Legras blanc „ Tradition ” brut extra Grand cru Champagne  0.75 l

R&L Legras blanc „ Tradition ” brut extra Grand cru Champagne 0.75 l

Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Charonnay vypěstovaných na Grand cru vinic...

940,50 Kč
1 138,01 Kč s DPH
 
  
Louis Brochet „ Héritage ” brut extra 1er cru Champagne  0.75 l

Louis Brochet „ Héritage ” brut extra 1er cru Champagne 0.75 l

Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 78% Pinot Noir, 7% Pinot Meunier a 15% Chardon...

824,79 Kč
998,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru