Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Pierre Ferrand „ Dry Curaçao Triple sec ” French tropical fruits liqueur 40% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: LI014500
Pálenky likérové
Klasifikace: 1er cru
Typ: Triple sec
Pierre Ferrand „ Dry Curaçao Triple sec ” French tropical fruits liqueur 40% vol.    0.70 l
značka: Pierre Ferrand
podoblast: Grande Champagne
DPH: 21%
bez DPH: 576,86 Kč
s DPH: 698,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Úžasný zlatý triple sec Curaçao z vysoce váženého koňaku od prestižního výrobce Pierre Ferrand.

Pierre Ferrand je jedním z nejlepších a nejvýznamnějších výrobců koňaků z Grande Champagne. Palírna Pierre Ferrand a jejich vinice, o rozloze přibližně 60 hektarů se nachází v obci Angeac. Na severu města, na jílu a vápencových kopcích ovlivněných vzduchem oceánu, a právě zde vzniká nejlepší a nejdokonalejší lihovina z regionu Cognac.
Vinice jsou v průměru mezi 15 a 35 lety staré. Cognac Ferrand nepoužívá umělá hnojiva na svých vinicích.
K tomuto zboží doporučujeme:
-37%
Chocolate schnapps premium Spanish liqueur Teichenné 20% vol.  0.70 l

Chocolate schnapps premium Spanish liqueur Teichenné 20% vol. 0.70 l

Fantasticky čokoládový schnapps , ideální pro hříšné martini a také užitečný v různých dezertech . ...

139,67 Kč
169,00 Kč s DPH
 
  
Picon „ Amer ” ancient French flavored bitter liqueur 21% vol.  1.00 l

Picon „ Amer ” ancient French flavored bitter liqueur 21% vol. 1.00 l

Tento slavný francouzský pomerančový hořký likér je pro každého francouze neodmyslitelnou součástí k...

411,57 Kč
498,00 Kč s DPH
 
Giffard „ Abricot du Roussillon ” premium French liqueur 25% vol.   0.70 l

Giffard „ Abricot du Roussillon ” premium French liqueur 25% vol. 0.70 l

Likér vyroben výhradně z pomalé macerace ""Rouges du Roussillon"" meruněk. Zlato žlutý likér s jemný...

494,21 Kč
597,99 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru