Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Professor Cornelius Ampleforth´s „ Rumbullion Cherry ” aged English brandy 27.8% vol. 0.50 l

zvolili jste ...
kód: RU025635
Pálenky likérové
Typ: Třešně
Professor Cornelius Ampleforth´s „ Rumbullion Cherry ” aged English brandy 27.8% vol.  0.50 l
značka: Professor Cornelius Ampleforth´s
DPH: 21%
bez DPH: 849,59 Kč
s DPH: 1 028,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Jakkoli to zní šíleně, mnoho třešňových brandy neobsahuje skutečné třešně ani skutečnou brandy. Ale tato má obojí - a také to nejlepší z obou. Vysoce kvalitní čerstvé výtažky ze sladkých a višňových odrůd pro optimální višňovou chuť a perfektně je vyvážená sladkým koňakem.

Nos: Intenzivní víry jasných, lesklých třešní s velkými tóny mandlí, skořice a kvetoucí květinové hloubky.
Chuť: Bohatá, hustá a sirupová. K lákavé třešni se přidávají pomlčky švestky, švestky a náznaky nového koření.
Závěr: Jak třešně ustupují, objevují se hluboké muškátové tóny.
K tomuto zboží doporučujeme:
Stará Myslivecká Vintage 2013 „ Žitná Selection ” Bohemian rye whisky 40% vol. 0.70 l

Stará Myslivecká Vintage 2013 „ Žitná Selection ” Bohemian rye whisky 40% vol. 0.70 l

SELECTION - originální žitná whisky zraje celkem 7 let v dubových sudech hluboko v prostějovském skl...

543,80 Kč
658,00 Kč s DPH
 
  
Amaro Italian bitter liqueur by Felsina Ramazzotti Milano 30% vol.  1.50 l

Amaro Italian bitter liqueur by Felsina Ramazzotti Milano 30% vol. 1.50 l

Vyvážený poměr alkoholu, vybraných druhů bylin a pomerančové kůry řadí tento sladcehořký likér k ne...

742,15 Kč
898,00 Kč s DPH
 
  
Amaro di Angostura Trinidad & Tobago liqueur 35% vol.  0.70 l

Amaro di Angostura Trinidad & Tobago liqueur 35% vol. 0.70 l

Amaro di Angostura byl poprvé představen v červenci 2014 na Tales of the Cocktail v New Orleans. Rok...

477,69 Kč
578,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru