Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Prosecco rosé „ Flavé ” extra dry Bepin de Eto 0.75 l

zvolili jste ...
kód: I9201210
Světová vinařství
Itálie
Veneto
Klasifikace: Dop
Typ: Prosecco
Prosecco rosé „ Flavé ” extra dry Bepin de Eto  0.75 l
značka: Bepin de Eto
odrůda: Glera
podtyp: NV
DPH: 21%
bez DPH: 287,60 Kč
s DPH: 348,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Růžové šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Raboso a Moscato d Amburgo vypěstovaných na vinicích italské vinařské oblasti Veneto - Prosecco - extra dry - suché.

Kultovní Prosecco s exkluzivní ""bublinkovou"" lahví. Vinařství založil Nicoletto Ceschinem. Výraz Bepin de Eto je přezdívkou vnuka zakladatele a zároveň otce současného majitele - Guiseppe Ceschinem. Plná vůně obsahující bohatou škálu ovocných tónů.
Mimo jiné bílé broskve, meruňky, žlutý meloun, lyčii, růžový grep a zralý ananas. Následují květnaté tóny s dominancí růžových lístků. Chuť jemná a dlouhá, s postupnou plností, mnohovrstevnatá a šťavnatá.

Alergeny: Stejně jako všechna vína, může obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany.
K tomuto zboží doporučujeme:
-25%
Prosecco Doc extra dry 2glass set le Contesse  0.75 l

Prosecco Doc extra dry 2glass set le Contesse 0.75 l

Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Glera vypěstovaných na vinicích italské vi...

495,04 Kč
599,00 Kč s DPH
 
  
BIB Chardonnay & Trebbiano del Veneto Igt Tini  3.00 l

BIB Chardonnay & Trebbiano del Veneto Igt Tini 3.00 l

Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Trebbiano, Chardonnay a Rubicone vypěstovaný...

204,96 Kč
248,00 Kč s DPH
 
  
Valpolicella Classico Doc 2019 Monte del Frá  0.75 l

Valpolicella Classico Doc 2019 Monte del Frá 0.75 l

Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 80% Corvina a 20% Rondinella vypěstovaných na...

295,87 Kč
358,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru