Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Prosecco Treviso Doc MontAsolo 0.75l

zvolili jste ...
kód: SE000195
Světová vinařství
Itálie
Veneto
Klasifikace: Doc
Typ: Prosecco
Prosecco Treviso Doc MontAsolo  0.75l
značka: MontAsolo
odrůda: Glera
podoblast: Treviso
DPH: 21%
bez DPH: 122,31 Kč
s DPH: 148,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Glera vypěstovaných na vinicích italské vinařské oblasti Veneto - Treviso - dry - suché.

Italské prosecco z oblasti DOC Treviso na severu Itálie. Barva je slámově žlutá s jemným a přetrvávajícím perlením. Vůně ovocná a květinová s tóny zralého jablka a malých horských květin. Chuť je suchá, svěží a ovocná s měkkou dochutí na jazyku.
Výrazné vůně kandovaného ovoce a sladkých květů. Atraktivní chuť s ovocně aromatickou notou a středně dlouhým závěrem.
Doporučujeme podávat k těstovinám či letním salátům, ale i vynikající aperitiv, je také ideální pro pití v průběhu celého jídla.

Alergeny: Stejně jako všechna vína, může obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany.
K tomuto zboží doporučujeme:
-4%
Prosecco „ Gold ” Doc brut distilleria Bottega   0.75 l

Prosecco „ Gold ” Doc brut distilleria Bottega 0.75 l

Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Glera vypěstovaných na vinicích italské vi...

395,87 Kč
479,00 Kč s DPH
 
  
Amarone della Valpolicella classico „ Stropa ” Docg 2013 Monte dall´Ora  0.75 l

Amarone della Valpolicella classico „ Stropa ” Docg 2013 Monte dall´Ora 0.75 l

Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 50% Corvina, 20% Corvinone, 20% Rondinella ...

2 750,41 Kč
3 328,00 Kč s DPH
 
  
Valpolicella Classico Doc 2019 Ca´ la Bionda  0.75 l

Valpolicella Classico Doc 2019 Ca´ la Bionda 0.75 l

Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 70% Corvina, 20% Corvinone, 10% Rondinella ...

370,25 Kč
448,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru