Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Prosecco Valdobbiadene „ Servo Suo ” Doc dry Colsaliz 0.75 l

zvolili jste ...
kód: SE001020
Světová vinařství
Itálie
Veneto
Klasifikace: Doc
Typ: Prosecco
Prosecco Valdobbiadene „ Servo Suo ” Doc dry Colsaliz  0.75 l
značka: Colsaliz
odrůda: Glera
podtyp: NV
podoblast: Valdobbiadene
DPH: 21%
původní cena s DPH: 398,01 Kč
sleva: -15%
bez DPH: 280,17 Kč
s DPH: 339,01 Kč
DO KOŠÍKU   
Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Glera vypěstovaných na vinicích italské vinařské oblasti Veneto - Valdobbiadene - dry - suché.

Hrozny pro toto Prosecco pocházejí z oblasti Refrontolo, kde v nadmořské výšce 200 – 300 metrů nad mořem zrají až do poloviny října. Víno světle zlaté barvy s vůní květin a vyzrálých jablek budí v chuti dojem po pražených mandlích. Servo Suo je ideální aperitiv, ale je rovněž velmi dobrý
společník k rybám a lehčím masům.

Alergeny: Stejně jako všechna vína, může obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany.
K tomuto zboží doporučujeme:
Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2015 Tommasi  0.75 l

Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2015 Tommasi 0.75 l

Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Corvina Veronese 65%, Rondinella 30% a Corvi...

1 238,02 Kč
1 498,00 Kč s DPH
 
  
Amarone della Valpolicella classico „ Case Vecie ” Docg 2016 azienda Brigaldara  0.75 l

Amarone della Valpolicella classico „ Case Vecie ” Docg 2016 azienda Brigaldara 0.75 l

Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Corvinone 40%, Corvina 30%, Rondinella 15% ...

1 568,60 Kč
1 898,01 Kč s DPH
 
  
-19%
Valpolicella Classico „ Bonacosta ” Doc 2020 Masi  0.75 l

Valpolicella Classico „ Bonacosta ” Doc 2020 Masi 0.75 l

Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 70% Corvina, 25% Rondinella a 5% Molinara vy...

214,05 Kč
259,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru