Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Slivovica „ Z dubového sudu ” Moravian aged plum brandy Žufánek 45% vol. 0.50 l

zvolili jste ...
kód: ZUF00034
Pálenky z ovoce
Typ: Švestky
Slivovica „ Z dubového sudu ” Moravian aged plum brandy Žufánek 45% vol. 0.50 l
značka: Žufánek
DPH: 21%
bez DPH: 535,54 Kč
s DPH: 648,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Zlatá podoba Slivovice Žufánek, která díky dlouhému zrání v dubovém sudu získala ke svým jedinečným vlastnostem i specifický koňakový tón.

Takto stařená slivovice bývá označována jako „zlatá"" a představuje zlatý hřeb každého výrobce slivovice. Dubový sud předá svým vypálením do slivovice krásnou zlatou barvu, vanilkové a dřevité tóny, ale na oplátku si vezme svoji daň v podobě nemalého dílu vzácné slivovice, která se přes něj odpaří (takzvaný andělský podíl).
Každé šarže této zlaté slivovice z dubového sudu je pouhých 225 litrů. Veškeré použité ovoce na výrobu Slivovice Žufánek pochází z vlastních sadů v systému ekologického zemědělství, ležících v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty.
K tomuto zboží doporučujeme:
Slivovice zlatá „ Kosher ” aged 5 years Rudolf Jelínek 50% vol.  0.70 l

Slivovice zlatá „ Kosher ” aged 5 years Rudolf Jelínek 50% vol. 0.70 l

Slivovice kosher zlatá 5-ti letá Je originální značkový destilát z vyzrálých švestek. Vyrábí se podl...

742,98 Kč
899,01 Kč s DPH
 
  
Kirsch Vieux Swiss brandy Louis Morand 43% vol.  0.70 l

Kirsch Vieux Swiss brandy Louis Morand 43% vol. 0.70 l

Morand Kirsch Vieux je jedinečná pálenka, která byla vyrobena z višní. Ideální digestiv, který si ...

973,55 Kč
1 178,00 Kč s DPH
 
  
Fassbind Eau de Vie „ Abricot ” Swiss fruits brandy by 43% vol.  0.70 l

Fassbind Eau de Vie „ Abricot ” Swiss fruits brandy by 43% vol. 0.70 l

Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, kter...

1 313,22 Kč
1 589,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru