Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Valpolicella Classico „ Bonacosta ” Doc 2020 Masi 0.75 l

zvolili jste ...
kód: I0200471
Světová vinařství
Itálie
Veneto
Klasifikace: Doc
Valpolicella Classico „ Bonacosta ” Doc 2020 Masi  0.75 l
značka: Masi
ročník: 2020
odrůda: Směs odrůd
podoblast: Valpolicella
DPH: 21%
původní cena s DPH: 319,00 Kč
sleva: -19%
bez DPH: 214,05 Kč
s DPH: 259,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 70% Corvina, 25% Rondinella a 5% Molinara vypěstovaných na vinicích italské vinařské oblasti Veneto - Valpolicella Classico - suché.

Hrozny pocházejí ze stejných svahů jako hrozny pro Amarone, mírnému sklonu a bohaté půdě napomáhá mírný vánek. Corvina, nejdůležitější odrůda ve Venetu dává vínu typický buket a chuť. Víno je intenzivní, sametové, s dobře strukturovaným tělem a tóny třešní. Hutné víno s dlouhým závěrem.
Ideální společník k pokrmům z červeného masa.

Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany.
K tomuto zboží doporučujeme:
Prosecco Col Fondo non filtrato bianco „ Shake ME ” DOC Corvezzo  0.75 l

Prosecco Col Fondo non filtrato bianco „ Shake ME ” DOC Corvezzo 0.75 l

Bílé šumivé, spontánně kvašené přírodní víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Glera další bílé o...

221,49 Kč
268,00 Kč s DPH
 
  
-27%
Riviera del Garda Classico „ Rosa dei Frati  ” 2017 Doc Ca dei Frati  0.75 l

Riviera del Garda Classico „ Rosa dei Frati ” 2017 Doc Ca dei Frati 0.75 l

Růžové tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Groppello, Marzemino, Sangiovese a Barbera v...

263,64 Kč
319,00 Kč s DPH
 
  
-23%
Spumante brut Polloni  0.75 l

Spumante brut Polloni 0.75 l

Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Glera vypěstovaných na vinicích italské vi...

106,61 Kč
129,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru