Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Vermouth del Professore „ the Gibson ” original italian pickled vermouth 18% vol. 0.75 l

zvolili jste ...
kód: VER01720
Dezertní vína
Vermuty - kořeněná vína
Vermouth del Professore „ the Gibson ” original italian pickled vermouth 18% vol. 0.75 l
značka: del Professore
DPH: 21%
bez DPH: 519,01 Kč
s DPH: 628,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Tato poměrně zajímavá limitovaná verze od del Professore vznikla ve spolupráci s The Gibson Bar v Londýně. Spojením staletí starého řemesla výroby vermutu s moderní láskou k nakládání, kombinace 27 rostlinných látek vytváří tento skutečně jedinečný nápoj.
Pro každého, kdo chce přidat svým oblíbeným koktejlům šmrnc – tohle je přesně to, co vám pomůže na vaší cestě!
Nabízí čerstvé ovoce a jemné zelené bylinky přecházejí do odvážného pelyňku, koriandru, nového koření a zázvorového dortu. Více bylinek se šalvějí, časem a drceným pepřem spolu s pikantními čerstvými citrusy.

Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.
K tomuto zboží doporučujeme:
Ratafia de Champagne Aoc Haton & Filles 18% vol.  0.75 l

Ratafia de Champagne Aoc Haton & Filles 18% vol. 0.75 l

Ratafia se vyrábí z nezkvašené hroznové šťávy, do které se přidává neutrální alkohol. Haton & Fils ...

742,15 Kč
898,00 Kč s DPH
 
  
Lustau „ Blanco ” Spanish vermouth 15% vol.  0.75 l

Lustau „ Blanco ” Spanish vermouth 15% vol. 0.75 l

Receptura vermutu Lustau Blanco je založena na kombinaci suchého, minerálního a jiskřivého sherry f...

477,69 Kč
578,00 Kč s DPH
 
  
-4%
Carpano „ Antica Formula ” ancient Italian vermouth 16.5% vol.  1.00 l

Carpano „ Antica Formula ” ancient Italian vermouth 16.5% vol. 1.00 l

Již v roce 1786 vytvořil muž jménem Benedetto Carpano nápoj Antica Formula, tím odstartovat produkc...

635,54 Kč
769,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru