Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Williamine Swiss pear liqueur Louis Morand & CIE 35% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: DE001650
Pálenky z ovoce
Typ: Hrušky
Williamine Swiss pear liqueur Louis Morand & CIE 35% vol.  0.70 l
značka: Louis Morand
DPH: 21%
bez DPH: 1 072,73 Kč
s DPH: 1 298,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Williamine Poire se vyrábí z vynikajících hrušek Williams. Po fermentaci a následných destilacích a filtracích je výsledným produktem čistá pálenka. Pak přichází ke slovu zkušený odborník master blender (mistr míchání), který podle tajného receptu scelí pálenku s cukrovým sirupem a s přírodními barvivy.
Zrodí se tak nádherný a vyjímečný likér s jemnou intenzivní vůní zralých hrušek, který vyvolává okouzlující smyslové zážitky. Archivace a optimální požitek : bezprostředně - může však ležet několik dalších let, ale kvalita se již nezlepší

Doporučení jako digestiv- sklenka pro potěšení, s přáteli…
Optimální teplota k servisu :10° - 12° C podle chuti a přání s kostkou ledu na ledové tříšti / frappé /
K tomuto zboží doporučujeme:
Radlík Třešňovice  45% vol.  0.50 l

Radlík Třešňovice 45% vol. 0.50 l

V každé lahvi je minimálně 6 kg vyzrálých aromatických třešní, pečlivě odstopkovaných a odpeckovaný...

469,42 Kč
568,00 Kč s DPH
 
  
-26%
Fassbind Eau de Vie „ Wiliams ” Swiss fruits brandy by 43% vol.  0.70 l

Fassbind Eau de Vie „ Wiliams ” Swiss fruits brandy by 43% vol. 0.70 l

Eau de Vie Williams du Valais Fassbind je pálenka z hrušek. Tento destilát je vyráběn z vyzrálých zl...

990,91 Kč
1 199,00 Kč s DPH
 
  
Slivovice „ Vizovická ” 2012 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 50% vol.  0.70l

Slivovice „ Vizovická ” 2012 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 50% vol. 0.70l

Vizovická slivovice je spojením úsilí jelínkovských mistrů, dokonalého pálení a přirozeného zrání p...

990,91 Kč
1 199,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru