Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Williamine Swiss pear liqueur Louis Morand & CIE 35% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: DE001650
Pálenky z ovoce
Typ: Hrušky
Williamine Swiss pear liqueur Louis Morand & CIE 35% vol.  0.70 l
značka: Louis Morand
DPH: 21%
bez DPH: 1 072,73 Kč
s DPH: 1 298,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Williamine Poire se vyrábí z vynikajících hrušek Williams. Po fermentaci a následných destilacích a filtracích je výsledným produktem čistá pálenka. Pak přichází ke slovu zkušený odborník master blender (mistr míchání), který podle tajného receptu scelí pálenku s cukrovým sirupem a s přírodními barvivy.
Zrodí se tak nádherný a vyjímečný likér s jemnou intenzivní vůní zralých hrušek, který vyvolává okouzlující smyslové zážitky. Archivace a optimální požitek : bezprostředně - může však ležet několik dalších let, ale kvalita se již nezlepší

Doporučení jako digestiv- sklenka pro potěšení, s přáteli…
Optimální teplota k servisu :10° - 12° C podle chuti a přání s kostkou ledu na ledové tříšti / frappé /
K tomuto zboží doporučujeme:
Radlík Mirabelkovice  45% vol.  0.50 l

Radlík Mirabelkovice 45% vol. 0.50 l

Mirabelkovice je velmi oblíbená pro svoje výrazné mandlové aroma. Toto rozmanité ovoce je vzrušující...

510,74 Kč
618,00 Kč s DPH
 
  
Kdoulovice quince brandy Rudolf Jelínek distillery Vizovice 42% vol.    0.35 l

Kdoulovice quince brandy Rudolf Jelínek distillery Vizovice 42% vol. 0.35 l

Kdoule Také kdoulovice představuje dnes spíše ojedinělý destilát vyráběný z plstnatých žlutých malvi...

494,21 Kč
597,99 Kč s DPH
 
  
Borovička moravian fruits brandy distillery Žufánek 45% vol.  0.10 l

Borovička moravian fruits brandy distillery Žufánek 45% vol. 0.10 l

Oblíbený alkoholický nápoj vyrobený průtahovou destilací plodů jalovce (slovensky borievok) bez jaké...

97,52 Kč
118,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru