Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Ypioca „ Prata Réserva Especial Ouro ” traditional Brasil Cachaca 39% vol. 1.00 l

zvolili jste ...
kód: CA000025
Pálenky z cukrové třtiny
Jižní Amerika
Brazílie - Rum a Cachaca
Typ: Stařená cachaca
Ypioca „ Prata Réserva Especial Ouro ” traditional Brasil Cachaca 39% vol.  1.00 l
značka: Ypioca
DPH: 21%
bez DPH: 527,27 Kč
s DPH: 638,00 Kč
DO KOŠÍKU   

Cachaça je národní brazilský alkoholický nápoj vyráběný z cukrové třtiny.

2 roky stařená cachaca v sudu z balzámového dřeva v ručně opletené láhvi

Originální brazilská cachaca s tradicí více než 155 let. Nejstarší rodinná cachaca v Brazílii. Ypióca je nejprodávanější exportovaná cachaca na světě. Celkové prodeje převyšují 40 milionů litrů ročně. Ypióca je díky své nenapodobitelné chuti získané dlouhodobým stařením tím nejlepším základem pro přípravu nejkvalitnějsí Caipirinhy – koktejlem s výrazně vzrůstající oblibou.
K tomuto zboží doporučujeme:
Armazem Vieira „ Safira ” sugar cane Brasilian cachaca 40% vol.   0.70 l

Armazem Vieira „ Safira ” sugar cane Brasilian cachaca 40% vol. 0.70 l

Po obzvlášť jemném kvašení a destilaci je cachaca uložena na 3 roky ve velkých sudech z Grápia dřeva...

709,09 Kč
858,00 Kč s DPH
 
  
Ypioca Réserva „ Carvalho Ouro ” traditional Brasil Cachaca 38% vol.  1.00 l

Ypioca Réserva „ Carvalho Ouro ” traditional Brasil Cachaca 38% vol. 1.00 l

Cachaça je národní brazilský alkoholický nápoj vyráběný z cukrové třtiny. Harmonicky jemná, sladká ...

535,54 Kč
648,00 Kč s DPH
 
  
-22%
Velho Barreiro „ Ouro Anniversario ” aged 10 years Brasilian cachaca 39% vol. 0.70 l

Velho Barreiro „ Ouro Anniversario ” aged 10 years Brasilian cachaca 39% vol. 0.70 l

Cachaça je národní brazilský alkoholický nápoj vyráběný z cukrové třtiny. Velho Barreiro Ouro (Gold)...

577,69 Kč
699,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru