Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Žufánek „ Eccentric Absinthe ” Czech absinth 65% vol. 0.50 l

zvolili jste ...
kód: ZUF00056
Pálenky z ovoce
Žufánek „ Eccentric Absinthe ” Czech absinth 65% vol.  0.50 l
značka: Žufánek
DPH: 21%
bez DPH: 3 056,20 Kč
s DPH: 3 698,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Esence privátního Eccentric Clubu, vydestilovaná na závěr roku, na který chceme všichni zapomenout.

K tomu nám dopomůže absint ze vskutku excentrických ingrediencí - základem je vinný destilát z Champagne, pelyněk pravý z Pontarlier, fenykl z Provence, anýz z Andaluzie a tečkou pravý šafrán z Nepálu. To celé zabaleno do vizuality našeho excentrického bratra Pasty Onera.

Destilováno v noci ze Silvestra 2020 na Nový rok 2021. Gnothi seauton.

složení: vínovice, pelyněk pravý, fenykl, anýz, šafrán a další byliny a koření

Kouzelná zlatá barva je výsledkem barvení šafránem, žádná jiná bylina v barvícím procesu nebyla použita.
K tomuto zboží doporučujeme:
Sudličkova Slivovice dárková czech fruits brandy 50% vol.  0.20 l

Sudličkova Slivovice dárková czech fruits brandy 50% vol. 0.20 l

Je to čistá pálenka, která je charakteristická svojí vůní. Vyrobena je z kvalitních vyzrálých švest...

361,98 Kč
438,00 Kč s DPH
 
  
-17%
Poire Williams au Cognac „ KISMI ” French liqueur by cognac Reynac  0.50 l

Poire Williams au Cognac „ KISMI ” French liqueur by cognac Reynac 0.50 l

Značka REYNAC vznikla v roce 1969 a brzy se stala hlavním hráčem na poli podpory a propagace Pineau ...

411,57 Kč
498,00 Kč s DPH
 
  
-6%
Fassbind les vieilles barriques „ Cerise ” Swiss aged fruits brandy 40%vol.   0.70 l

Fassbind les vieilles barriques „ Cerise ” Swiss aged fruits brandy 40%vol. 0.70 l

Fassbind Vieille Cerise je jemný destilát ze zcela zralého ovoce (třešně), který je po celá léta sk...

1 082,64 Kč
1 309,99 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru