Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Sudličkova Slivovice dárková czech fruits brandy 50% vol. 3.00 l

zvolili jste ...
kód: SLI00562
Pálenky z ovoce
Typ: Švestky
Sudličkova Slivovice dárková czech fruits brandy 50% vol.  3.00 l
značka: Sudličkova pálenice
DPH: 21%
bez DPH: 2 188,43 Kč
s DPH: 2 648,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Slivovice vyráběná z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Vybíráme pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich udělá kaši, ale nedrtí pecky. To je velmi důležité. Z ovoce připravíme kvas. Ten získáme tím, že ovoce kvasí v kvasných kádích, bez přístupu vzduchu. Kvašení je nejdůležitější proces. Ovoce kvasí minimálně 60 dnů. Doporučená teplota skladování je 10-18 °C. Ovoce necháme přirozeně kvasit, tak vzniká ta nejlepší slivovice. Na 1l 50% ovocné pálenky spotřebujeme 9-13kg.
K tomuto zboží doporučujeme:
Slivovice „ Vizovická ” 2010 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 50% vol.  0.70l

Slivovice „ Vizovická ” 2010 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 50% vol. 0.70l

Třetí ročník limitované série pro sběratele. Společnost v roce 2003 osázela vlastními švestkovými st...

3 304,96 Kč
3 999,00 Kč s DPH
 
  
-17%
Slivovice „ Jubilejni ” 2004 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 53% vol.  0.70 l

Slivovice „ Jubilejni ” 2004 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 53% vol. 0.70 l

Slivovice R. JELÍNEK 2004 patří do řady jubilejních slivovic 1999-2008, vyrobených vždy z prvního d...

4 131,40 Kč
4 998,99 Kč s DPH
 
  
-8%
Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” Swiss aged fruits brandy 40% vol.  0.70l

Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70l

Fassbind Vieille Poire je jemný destilát ze zcela zralých hrušek, který je dlouhá léta skladován v ...

884,30 Kč
1 070,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru