Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Barolo „ Chinato - vino aromatizato ” Italian herb & wine liqueur by Cappellano0.75 l

zvolili jste ...
kód: I0001390
Světová vinařství
Itálie
Piemont
Cappellano
Klasifikace: Docg
Typ: Barolo
Barolo „ Chinato - vino aromatizato ” Italian herb & wine liqueur by Cappellano0.75 l
značka: Cappellano
odrůda: Nebbiolo
podoblast: Barolo
DPH: 21%
bez DPH: 1 733,88 Kč
s DPH: 2 097,99 Kč
DO KOŠÍKU   
Červené fortifikované víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Nebbiolo vypěstovaných na vinicích italské vinařské oblasti Piemonte - Barolo - sladké.

Piemontská specialita, jejíž vznik se datuje na konec 19. století. Při její výrobě se přidávala alkoholová infuze z bylinek a koření, hlavně quina (Calisaia cinchona bark) do červeného vína z Barola.

Nápoj byl a je nazýván Barolo Chinato a díky svému kladnému vlivu na zažívání je ideálním digestivem, s trochou sody a ledu je také dobrý jako aperitiv.

Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.
K tomuto zboží doporučujeme:
Dolcetto d´Alba Doc 2013 Cappellano  0.75 l

Dolcetto d´Alba Doc 2013 Cappellano 0.75 l

Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Dolcetto vypěstovaných na vinicích itals...

436,36 Kč
528,00 Kč s DPH
 
Barolo Otin Fiorin cru Gabutti „ Pie Rupestris ” Docg 2010 Cappellano  0.75 l

Barolo Otin Fiorin cru Gabutti „ Pie Rupestris ” Docg 2010 Cappellano 0.75 l

Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy z odrůdy 100% Nebbiolo vypěstovaných na vinicích ita...

8 841,32 Kč
10 698,00 Kč s DPH
 
  
Grappa di Barolo Cappellano  44% vol.  0.50 l

Grappa di Barolo Cappellano 44% vol. 0.50 l

Zvědavost vinaře, talent skvělého řemeslníka. Tak se zrodila naše Barolo grappa, z touhy vylepšit ...

1 320,66 Kč
1 598,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru