Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Barolo Docg 2015 Massimo Rivetti 0.75 l

zvolili jste ...
kód: I9903600
Světová vinařství
Itálie
Piemont
Klasifikace: Docg
Barolo Docg 2015 Massimo Rivetti  0.75 l
značka: Massimo Rivetti
ročník: 2015
odrůda: Nebbiolo
podoblast: Barolo
DPH: 21%
bez DPH: 882,64 Kč
s DPH: 1 067,99 Kč
DO KOŠÍKU   
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy z odrůdy 100% Nebbiolo vypěstovaných na vinicích italské vinařské oblasti Piemonte - Barolo - suché

Tradiční typ, který vychází z piedmontské filosofie stárnutí ve velkých slovanských dubových sudech, kde spočívá po dobu dvaceti čtyř měsíců na vývoji suchého taninu a konzistentního těla.

Piemonte ve vší své komplexnosti, kráse a síle. Aroma vyzrálého bobulového ovoce a tabáku, mísící se s lékořicí, vanilkou, toustovo-kouřovými, ale i animálními tóny.
V ústech je velmi elegantní, plné, sametové, mohutné s krásně mnohovrstevnou strukturou a velmi dlouhou dochutí.

Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.
K tomuto zboží doporučujeme:
-34%
Barbera d´Alba Doc 2008 azienda Matteo Correggia    0.75 l

Barbera d´Alba Doc 2008 azienda Matteo Correggia 0.75 l

Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Barbera vypěstovaných na vinicích italsk...

271,90 Kč
329,00 Kč s DPH
 
  
Sparkling Martini „ Dolce ” sweet sparkling wine of Martini & Rossi     0.75 l

Sparkling Martini „ Dolce ” sweet sparkling wine of Martini & Rossi 0.75 l

Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Chardonnay, Sauvignon, Prosecco a Italský Ryz...

221,49 Kč
268,00 Kč s DPH
 
  
Barbaresco Docg 2017 Tomaso Gianolio  0.75 l

Barbaresco Docg 2017 Tomaso Gianolio 0.75 l

Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Nebbiolo vypěstovaných ba vinicích itals...

576,86 Kč
698,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru