Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Ben Lomond „ Blackberry & Gooseberry ” infused Scottish gin 38% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: GI025760
Pálenky tradiční
Gin a Jenever
Skotsko
Ben Lomond „ Blackberry & Gooseberry ” infused Scottish gin 38% vol.  0.70 l
značka: Ben Lomond
DPH: 21%
bez DPH: 659,50 Kč
s DPH: 798,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Ben Lomond Blackberry & Gooseberry Gin tvoří základ klasického londýnského suchého ginu obohaceného o přírodní výtažky z ostružin a angreštu . To vše spolu s trochou cukru pro zvýraznění chuti ginu pod taktovkou lesních plodů vytváří jedinečný ovocný gin odrážející charakter
skotské horské přírody. Ovocné příchutě, kterými byl tento gin ochucen, nebyly vybrány náhodou. Chuť ostružin a angreštu byla záměrně zvolena tak, aby doplnila charakteristické tóny ručně sbíraného černého rybízu a jeřabin a ještě více umocnila chuťové tóny jalovců Ben Lomond
na bázi ginu. Skvělá kombinace, nemyslíte?

Vůně a chuť: ostružiny, angrešt, jalovce, pomerančová kůra, jemně sladký černý rybíz, jiskřivá čerstvá petržel, růže, lékořice, koření.
K tomuto zboží doporučujeme:
Edinburgh „ Rhubarb & ginger ” Scottish flavored gin 20% vol.  0.50 l

Edinburgh „ Rhubarb & ginger ” Scottish flavored gin 20% vol. 0.50 l

Ginový likér s příchutí rebarbory a zázvoru z kolekce ginů Edinburg.

328,93 Kč
398,01 Kč s DPH
 
  
Caorunn „ Highland Strength ” small batch Scotch gin 54% vol. 0.70 l

Caorunn „ Highland Strength ” small batch Scotch gin 54% vol. 0.70 l

Stejně jako Caorunn znamená 'jeřabina', Caorunn Highland Strength znamená obchod. Náš pozoruhodný r...

808,26 Kč
977,99 Kč s DPH
 
  
Edinburgh „ Seaside ” Scottish dry gin 43% vol.  1.00 l

Edinburgh „ Seaside ” Scottish dry gin 43% vol. 1.00 l

Sladký a jemný gin s lehce slanou chutí, aroma čerstvé, lehce květinové.

742,15 Kč
898,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru