Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Bumbu „ Cream ” creamy liqueur based Panamas rum 15% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: RU033122
Pálenky z cukrové třtiny
Střední a severní Amerika
Panama
Typ: Smetanový likér
Bumbu „ Cream ” creamy liqueur based Panamas rum 15% vol.  0.70 l
značka: Bumbu
DPH: 21%
bez DPH: 742,15 Kč
s DPH: 898,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Vychutnejte si bohatý rumový likér s dokonale komplexní chutí a vůní. Bumbu Cream je směs rumů Bumbu, chai, kokosu, skořice, vybraného koření a smetany. Na parádní vyváženosti si pochutnají milovníci rumu i příznivci sladkých likérů.
Základ tvoří rum z Panamy, který zraje 18 let v sudech po bourbonu a dalších 6 měsíců v sudech po sherry. Bumbu Cream je lahodný samotný, s ledem i v koktejlu.
K tomuto zboží doporučujeme:
-27%
Panama Pacific aged 15 years Panamas rum 45% vol.  0.70 l

Panama Pacific aged 15 years Panamas rum 45% vol. 0.70 l

Rum má užasnou barvu tmavého jantaru s červenými odlesky. Všechny rumy v celkovém blendu zrály minim...

718,18 Kč
869,00 Kč s DPH
 
  
Malteco reserva „ Amable ” aged 5 years rum of Guatemala 40% vol.  0.70 l

Malteco reserva „ Amable ” aged 5 years rum of Guatemala 40% vol. 0.70 l

Viejo Dorado je vynikající guatemalský rum ze směsi špičkových rumů ve stáří 5 let. Rum je kořeněný ...

386,78 Kč
468,00 Kč s DPH
 
  
-9%
Zafra „ Master Reserve ” aged 30 years in Bourbon cask rum of Panama 40% vol. 0.70 l

Zafra „ Master Reserve ” aged 30 years in Bourbon cask rum of Panama 40% vol. 0.70 l

Zafra, v překladu sklizeň cukrové třtiny, pochází z Panamy. Cukrová třtina se sklízí ručně a z ní ...

3 470,25 Kč
4 199,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru